Δύο ακόμα μετάλλια για τον Άγιο Γεώργιο Ταεκβοντό Διδυμοτείχου

Επιστροφή με δύο μετάλλια από το 2ο προκριματικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό ΕΤΑΒΕ 2019 που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, είχαμε για τον σύλλογο Αγιος Γεωργιος Διδυμοτείχου.

Οι αθλητές του Συλλόγου, συνεχίζοντας το σερί των επιτυχιών στα πρωταθλήματα Ταεκβοντό που διοργανώνει η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδας (ΕΤΑΒΕ) στη Θεσσαλονίκη, επέστρεψαν στο Διδυμότειχο με επιτυχίες.

Ο σύλλογος κατέβηκε στιυς αγώνες με τρεις αθλητές στο  2ο προκριμ.πρωτάθλημα Ταεκβοντό ΕΤΑΒΕ 2019 , που πραγματοποιήθηκε  το τριήμερο 19-21 Απριλίου 2019 με ρεκόρ συμμετοχής 1.168 αθλητών από 107 συλλόγους και κατέκτησε δυο χάλκινα μετάλλια.

Συγκεκριμένα τόσο η Χριστίνα Καπουκρανίδη όσο και η Ολυμπία-Δήμητρα Καπουρκανίδη ανέβηκαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου των κατηγοριών τους και κρέμασαν το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος, με την τελευταία να αποτελεί ευχάριστη έκπληξη καθώς ήταν πρωτοεμφανιζόμενη.

Η Γεωργία Κυριακούδη δεν κατάφερε να κερδίσει, αλλά άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Με ανακοίνωσή του, το ΔΣ του συλλόγου συνεχάρη τις αθλήτριες και την προπονήτριά τους Δάφνη Παπαδάκη για τις επιτυχίες αυτές.