Αναδιάρθρωση… αλαλούμ! Σενάριο για μπαράζ Καβάλας για άνοδο στη Super League 2 και απευθείας προβιβασμό Νέστου στη Football League

Νέο αλαλούμ με την περίφημη αναδιάρθρωση, που ακόμα δεν έχει ψηφιστεί από την Βουλή καθώς τώρα που πρόκειται να κατατεθεί, κλείνει το Κοινοβούλιο για Μεγάλη Εβδομάδα.

Μέχρι τότε τα πάντα είναι ανοιχτά ως προς τη μορφή που αυτη θα έχει. Ως γνωστόν η Καβάλα με τις άλλες πρωταθλήτριες απειλούν να μην κατέβουν στη νέα Football League και ο υφυπουργός Γ. Βασιλειάδης έχει δεσμευθεί να εξετάσει τρόπους άρσης των αδικιών που υπάρχουν, ιδίως για τις ομάδες που φέτος αγωνίζονταν στη Γ’ Εθνική.

Για να μην φτάσουμε λοιπόν στο σημείο και οι οκτώ πρωταθλητές των ισάριθμων ομίλων της Γ’ Εθνικής του χρόνου να παίζουν και πάλι στη… Γ’ Εθνική, αφού ουσιαστικά τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία θα είναι η Football League, ένα νέο σενάριο θελει να γίνουν μπαράζ μεταξύ των οκτώ πρωταθλητών για δύο θέσεις στη νέα Super League 2.

Το νέο αυτό σενάριο θέλει επίσης οι υπόλοιπες έξι ομάδες να πηγαίνουν στην Football League, αλλά το ίδιο να συμβαίνει και με τους οκτώ δευτεραθλητές, να μην χρειαστούν δηλαδή θα μπαράζ του Νέστου Χρυσούπολης με την Τριγλια από την Χαλκιδική, για τα οποία ωστόσο ήδη έχει γίνει η κλήρωση.

Το νέο σενάριο το δημοσιευει από τα ξημερώματα το μπλογκ του Κυριάκου Θωμαΐδη «Δίκη» και επί λέξει αναφέρει:

Νέο σενάριο: Δύο ομάδες της Γ’ Εθνικής να ανέβουν απευθείας στη Super League 2.
Μέσω μπαράζ μεταξύ των πρωταθλητών.
Και όλοι οι δευτεραθλητές της Γ’ να πάνε Football League.