Πολλοί επώνυμοι παίκτες αλλά λίγοι θεατές στο φιλανθρωπικό φιλικό των φίλων του Ηρόδικου με το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών

Παρουσία μεγάλων ονομάτων τόσο του αθλητισμού όσο και της έβδομης τέχνης αλλά δυστυχώς λίγου κόσμου, πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Κομοτηνής ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της Ποδοσφαιρικής Ομάδας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και των Φίλων του Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία ”Ηρόδικος”.

Σε αυτόν τον πολύ ιδιαίτερο αγώνα για τους φιλοξενούμενος αρχηγός της ομάδας ήταν ο ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης ενώ για τους “οικοδεσπότες” αξίζει να σημειωθεί ότι χρέη προπονητή εκτέλεσε ο Θόδωρος Σαββάκης με βοηθό προπονητή τον πρόεδρο του Ηρόδικου Μιχάλη Ραγκούση, ενώ φόρεσε τα ποδοσφαιρικά του, ίσως για πρώτη φορά μετά από χρόνια, ο ζωντανός θρύλος του κομοτηναίκου μπάσκετ και προπονητής της ομάδας του Ηρόδικου με αμαξίδια Κίμωνας Λεχούδης.

Στην ομάδα του Ηρόδικου μετείχαν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους τυπικά ήταν και ο Θοδωρής Ζαγοράκης που βρέθηκε μεν στην Κομοτηνή αλλά δεν έβαλε τα αθλητικά του λόγω τραυματισμού. Επίσης, αγωνίστηκαν ο παλιός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και της Ξάνθης Γιουράι Μπούτσεκ, αλλά και παίκτες που έγραψαν την δική τους ιστορία με την ομάδα του Πανθρακικού και όχι μόνο όπως ο Δημήτρης Σκλιοπίδης, ο Βλάσης Καζάκης, ο Νίκος Μπαχαρίδης και ο Ζόραν Στοΐνοβιτς. Ακόμα, πέραν του Λεχούδη, την ενδεκάδα απάρτιζαν ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Πολιτσάκης αλλά και ο γνωστός επιχειρηματίας και φίλαθλος Νίκος Χατζηθεοδώρου.

Την ομάδα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών πλαισίωσαν οι Θάνος Κανούση, Παναγιώτης Καρμάτης, Αλέξανδρος Νταβρής, Χρίστος Τσαχνόπουλος, Αντώνης Χαντζής, Σπύρος Σπαντίδας, Δαμιανός Νικολαΐδης, Χρίστος Πανγκαλιάς, Τάσος Αναγνώστου, Γιάννης Αϊβάζης, Τάκης Παρασκευόπουλος, Γιάννης Παπαθανάσης, Παύλος Πιερόπουλος, Παύλος Ορκόπουλος, Δημήτρης Καλαντζής, Στέλιος Κρητικός, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Γιώργος Γεροδιδάκης και Πάνος Βλάχος. 

Και οι δύο ομάδες έπαιξαν με πάθος προσφέροντας όμορφες στιγμές στους θεατές και φυσικά νικητής ήταν ο εθελοντισμός και ο σκοπός για τον οποίο πραγματοποιήθηκε αυτός ο αγώνας και ήταν με τα έσοδα να αγοραστούν μπασκετικά αμαξίδια για την ομάδα του Ηρόδοτου. Ωστόσο άσχημη εντύπωση προκάλεσε ότι ο κόσμος δεν αγκάλιασε στον βαθμό που θα περίμενε κανείς αυτήν την προσπάθεια, παρά τον πλούτο των ονομάτων που βρέθηκαν στην Κομοτηνή για να συμβάλουν στον σκοπό αυτόν…