Ως ύποπτος για τυχόν ποινικά αδικήματα την περίοδο που ήταν πρόεδρος στην ΚΕΔ καλείται ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου

Στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης έχει μπει και για την περίοδο που ήταν πρόεδρος στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ο μέχρι πριν ένα χρόνο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου Χρήστος Καραβασίλης.

Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει ο Κυριάκος Θωμαΐδης στο
«dikisports.blogspot», όπου αναφέρει ότι στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης έχουν μπει δύο πρώην πρόεδροι της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και πέντε πρώην μέλη της Επιτροπής.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, ο αναπληρωτής αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών Απόστολος Γραμμένος, καλεί ως ύποπτους για τυχόν ποινικά αδικήματα, τον πρώην πρόεδρο της ΚΕΔ (Ιούλιος 2015) Γιώργο Καραμελίδη και τον μετέπειτα αντικαταστάτη του (καλοκαίρι 2016) Χρήστο Καραβασίλη, την εποχή που στην προεδρία της ΕΠΟ βρισκόταν ο Γιώργος Γκιρτζίκης.

Παράλληλα, σύμφωνα με ίδιο ρεπορτάζ καλούνται για ανωμοτί κατάθεση οι δύο τότε αναπληρωτές πρόεδροι της ΚΕΔ, Γιάννης Τσαχειλίδης, Δημήτρης Γκρούτσης και τα πρώην μέλη της Επιτροπής, Φραγκίσκος Σωμαρακάκης, Χρήστος Γενναίος, Δημήτρης Νταμπώσης.

Η προκαταρτική εξέταση διενεργήθηκε μετά από καταγγελία του τότε προέδρου της ΕΠΣ Σάμου και νυν αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ Νίκου Βακάλη.

Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι το σκέλος της καταγγελίας του, που αφορούσε τις επιχορηγήσεις των ΕΠΣ από τη διοίκηση του Γιώργου Γκιρτζίκη αρχειοθετήθηκε από την εισαγγελέα Βαρβάρα Γνεσούλη.