Εγκαταλελειμμένο ΔΑΚ Ξάνθης με σπασμένα στιπλ και άλλες καταστροφές! Ξέσπασμα από Δάγκα…


Ξέσπασε η αθλήτρια του στίβου Πηνελόπη Δάγκα, με μεγάλες διακρίσεις στο παρελθόν και με την Εθνική Ομάδα, η οποία επέστρεψε στις προπονήσεις και τις διακρίσεις μετά την εγκυμοσύνη της.

Όπως ανέφερε, το γήπεδο όπου κάνει προπονήσεις, το ΔΑΚ Ξάνθης (αυτό της Ασπίδας) παρουσιάζει πλέον εικόνες ντροπής. Μάλιστα, αναφέρεται και στον δήμαρχο αλλά και σε εκδότη τοπικής εφημερίδας, λόγω των συχνών αναφορών του στον πατέρα της.

Η ανάρτησή της, που ήδη έχει κοινοποιηθεί και από άλλους ανθρώπους του στίβου στην πόλη:

Αυτό που αντίκρισα σήμερα στο γήπεδο με έβγαλε εκτός εαυτού,πόνεσε η ψυχή μου πραγματικά! Ένα εμπόδιο του steeple σπασμένο πoυ άντεξε τόσα χρόνια που βγάλαμε τόσες προπονήσεις , αλλά δυστυχώς χωρίς φύλαξη χωρίς ενδιαφέρον από κάποιον αρμόδιο καταστράφηκε..Βλέπω καθημερινά το γήπεδο να καταστρέφεται και να πηγαινουμε σε άλλες πόλεις για αγωνες και να βλέπω να έχουν εγκαταστάσεις,να συντηρούν τα γήπεδα τους και αναρωτιέμαι γιατί εδώ σε μια τέτοια πόλη να μην μπορούμε.. 
Κύριε Παναγιωτη Παπαδόπουλε του Μαχητή που τόσο ασχολείστε κάθε μέρα με τα εκλογικά και μας έχετε κουράσει να γράφετε για τον πατέρα μου Μάκη Δαγκα τα ίδια και τα ίδια πάρτε από το χεράκι τον Δήμαρχο μας που τον συμπαθείτε ιδιαίτερα απ οτι εχουμε καταλαβει και ελάτε μια βόλτα στο ΔΑΚ της πόλης μας,(μετά τις γραμμές είναι αν δεν το γνωριζετε) να κάνετε ένα ρεπορτάζ για αυτήν την κατάντια που ζούμε εδώ εμείς οι αθλητές,προπονητές σε αυτό το στάδιο Ολυμπιακών προδιαγραφών!
ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΔΑΓΚΑ