Ζαγοράκης από την Κομοτηνή για το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ: «Δικαίωση Σαββίδη και αρχή μιας μεγάλης αντεπίθεσης»

Για φιλικό φιλανθρωπικό παιχνίδι βρέθηκε την Μεγάλη Δευτέρα στην Κομοτηνή ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Μπορεί να μην έβγαλε το κοστούμι του πολιτικού για να βάλει φανέλα και σορτσάκι, αφού δήλωσε… τραυματισμένος, ωστόσο έδωσε κανονικά το παρών στο φιλικό για την αγορά αμαξιδίων καλαθοσφαίρισης για τον Ηρόδικο.

Το φιλικό έγινε ανάμεσα στην ομάδα των φίλων του Ηρόδικου και το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και στο περιθώριο αυτού ο ιστορικός αρχηγός της Εθνικής Ομάδας στο Euro 2004 είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με φίλους και γνωστούς, όπως ο καλός του φίλος πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανθρακικός Θοδωρής Σαββάκης αλλά ο παλαίμαχος παίκτης της Ξάνθης Μάκης Τζάτζος.

Ως γνωστόν ο Ζαγοράκης πριν φορέσει το πολιτικό κοστούμι του ευρωβουλευτή και μετά την ολοκλήρωση της καριέρας του ως ποδοσφαιριστής, είχε διατελέσει και πρόεδρος του ΠΑΟΚ και όπως ήταν φυσιολογικό, ρωτήθηκε για την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον δικέφαλο του βορρά.

«Δικαιώνονται όσα έχει κάνει ο μεγαλομέτοχος Ιβάν Σαββίδης για αυτήν την ομάδα αφού επιτέλους κατέκτησε ένα πρωτάθλημα, γιατί κύπελλα έχει κατακτήσει. Τι πιο χαρούμενο; Όλοι αισθανόμαστε χαρά και υπερηφάνεια. Όλοι θέλουμε αυτό το πρωτάθλημα να είναι η αρχή μιας μεγάλης αντεπίθεσης του ΠΑΟΚ, όχι μόνο κατακτώντας τίτλους αλλά καθιέρωσης στην διεκδίκησή τους κάθε χρόνο ώστε να μας κάνει υπερήφανους και χαρούμενους», είπε ο Ζαγοράκης.