Με την 7η θέση επέστρεψε από την Θεσσαλονίκη ο Ποσειδώνας Ορεστιάδας

Με πολλές εμπειρίες στις αποσκευές τους και επιτυχίες επέστρεψαν από τη Θεσσαλονίκη οι αθλητές του Ποσειδώνα Ορεστιάδας, όπου συμμετείχαν στο τουρνουά υδατοσφαίρισης που διοργάνωσε ο ΦΟΙΒΟΣ Θεσσαλονίκης, στο κολυμβητήριο Συκεών στις 20 και 21 Απριλίου 2019.

Η ανακοίνωση του Ποδειδώνα: Οι οκτώ αθλητές μας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και τελικά κατατάχθηκαν στην 7η θέση μετά από δύο νίκες ένατι του ΠΑΟΚ και της ομάδας της ΝΕΑΠΟΛΗΣ.

Ιδιαίτερα κολακευτικά ήταν τα σχόλια των άλλων συλλόγων για την ομάδα μας σχετικά με το επίπεδο της υδατοσφαίρισης στην πόλη μας, μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Εμείς ευχαριστούμε την ομάδα του ΦΟΙΒΟΥ για την φιλοξενία και τη άψογη διοργάνωση, αφού απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι, ο επαγγελματισμός και η σοβαρότητα των ανθρώπων που ασχολούνται με την υδατοσφαίριση είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Τέλος πολλά πολλά μπράβο οφείλουμε στα παιδιά μας για την άριστη παρουσία τους και στον προπονητή μας κ. Ανδρεάδη Ιωάννη που καθημερινά κοπιάζει για να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας.

Στην αποστολή συμμετείχαν :
Μαυρίδης Παναγιώτης
Ζηλούδης Γρηγόριος
Βαγενάς Γεώργιος
Καλπακίδης Ηλίας
Παπαδόπουλος Γρηγόριος
Σπανδονίδης Βασίλειος
Ρετσίδης Βασίλειος
Οικονόμου Γεώργιος