Γ’ Εθνική: Παρέμβαση αστυνομίας στον αγώνα του Λεύκιππου Ξάνθης στον Εύοσμο

Περίεργα πράγματα έγιναν στον αγώνα του Αιάντα με τον Λεύκιππο στον Εύοσμο αφού όπως καταγγέλλουν άνθρωποι των Θεσσαλονικέων υπήρξε καθυστέρηση και παρέμβαση της αστυνομίας στο ημίχρονο του αγώνα.

H ανακοίνωση του Αίαντα Ευόσμου:«Δεν ανακαλύψαμε την σελήνη, ούτε θα πούμε κάτι καινούριο και έξυπνο, δυστυχώς επαληθευτήκαμε για τους φόβους μας όλη την εβδομάδα . Το παιχνίδι  μας με την κατά τα άλλα πολύ συμπαθή και καλή ομάδα του Λεύκιππου Ξάνθης δεν παίχτηκε στις τέσσερεις γραμμές του γηπέδου και από τους πρωταγωνιστές του παίκτες, αλλά από τους ανθρώπους (διαιτητές) που κάνουν την εμφάνισή τους πάντα όταν διακυβεύεται ένας στόχος και γίνονται απόλυτοι ρυθμιστές των επιτυχιών η των αποτυχιών των ομάδων.
Ο κ. Ζαχαριάδης και η κ. Λαλλα έκλεψαν την παράσταση και μαζί προς το παρόν την θέση μας για τα μπαράζ της Β Εθνικής. Ελπίζουμε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές να αφήσουν τους παίκτες να κερδίσουν η να χάσουν τα παιχνίδια και όλοι οι σύλλογοι να παίξουν για την αξιοπιστία τους.
Υγ: Ήμαστε περήφανοι για τους νεαρούς αθλητές μας και για τους προπονητές μας για την πορεία τους. Για εμάς αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. Καλή ανάσταση κύριοι».

Μάλιστα καποιοι σχολίασαν στο διαδίκτυο γράφοντας για παρεμβαση αστυνομίας: Περιμένουμε να ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο στο Αίας – Λεύκιππος. Ο διαιτητής κάλεσε την ΕΛΑΣ χωρίς να υπάρχει περιστατικό και συνομιλεί επί 20′ . Δεν υπάρχει ……..σε ένα γήπεδο γεμάτο παιδιά και είκοσι γονείς που χειροκροτούσαν απλά …