Γ’ Εθνική: Κόντρα στην ομάδα του Δημήτρη Σουάνη κληρώθηκε στο μπαράζ ο Νέστος

Με την δευτεραθλήτρια του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ομάδα του ΠΟ Τρίγλιας όπου αγωνίζεται ο πρώην επιθετικός της Ξάνθης και του Πανθρακικού Δημήτρης Σουάνης, κληρώθηκε να παίξει ο Νέστος Χρυσούπολης στα μπαράζ της ανόδου στην Football League.

Στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία της ΕΠΟ στην Αθήνα, ο δευτεραθλητής του 1ου ομίλου που εκπροσωπήθηκε από τον Ανδρέα Πασπαλιάρη, θα διεκδικήσει την άνοδο του απέναντι στην ομάδα της Χαλκιδικής που πήρε την 2η θέση πίσω από την Βέροια, έχοντας συγκεντρώσει 55 βαθμούς, δύο λιγότερους από την πρωταθλήτρια.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της κλήρωσης έχουν ως εξής:
Τρίγλια – Νέστος Χρυσούπολης
Νίκη Βόλου – Θεσπρωτός
Διαγόρας Ρόδου – Καλαμάτα
Αιολικός – Ιωνικός

Τα μπαράζ θα διεξαχθούν την Κυριακή 5 Μαΐου και την επόμενη Κυριακή 12 του μηνός, με τον Νέστο του Ξαθιώτη προπονητή Κυριάκου Κετσιεμενίδη και των πολλών θρακιωτών παικτών να αγωνίζεται στο πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας και να δίνει τη ρεβάνς στο γήπεδο του μια εβδομάδα αργότερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κλήρωση πραγματοποιήθηκε με αριθμούς και όχι με τα ονόματα των ομάδων που θα διεκδικήσουν την άνοδο. Ο λόγος είναι πως δεν έχει επικυρωθεί ακόμα η βαθμολογία από την ΕΠΟ.