Έρχεται Κομοτηνή για να παίξει μπάλα με τον Ηρόδικο κόντρα τους Ηθοποιούς ο Θοδωρής Ζαγοράκης

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, που κατέκτησε το Euro 2004, ευρωβουλευτής την τελευταία πενταετία και εκ νέου υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία Θοδωρής Ζαγοράκης θα βρεθεί τη Δευτέρα στην Κομοτηνή.

Θα λάβει μέρος στο φιλανθρωπικό φιλικό που διοργανώνεται στις 4.00 το μεσημέρι στο ΔΑΚ Κομοτηνής ανάμεσα στους φίλους του Ηρόδικου και το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, συμμετέχοντας με την ομάδα του συλλόγου ΑμεΑ της Κομοτηνής.

Ο ίδιος μιλώντας για αυτήν του τη νέα παρουσία στην περιοχή, στάθηκε στη σημασία συμμετοχής σε φιλανθρωπικές διοργανώσεις, απευθύνοντας κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει τις κερκίδες του ΔΑΚ Κομοτηνής.

«Στην Κομοτηνή έχω πολλούς φίλους από τα παλιά χρόνια και έχω ιδιαίτερη σχέση με τον Θόδωρο Σαββάκη» ανέφερε αρχικά ο Ζαγοράκης, εξηγώντας πως δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την πρόσκληση του, παρότι είναι προεκλογική περίοδος.

«Είμαστε υποχρεωμένοι και επιβάλλεται να κάνουμε τέτοιες διοργανώσεις» επισήμανε ο Ζαγοράκης, που θυμήθηκε την επίσκεψη του στο ΔΑΚ Κομοτηνής τον Μάϊο του 2017 αλλά και την αναμέτρηση επίσης φιλανθρωπικού χαρακτήρα που είχε δώσει μαζί με τους φίλους του πριν ένα χρόνο και στην Ορεστιάδα.

«Θεωρώ πως πήραμε πάρα πολλά από το ποδόσφαιρο και επιβάλλεται να δώσουμε πολλά στην κοινωνία» τόνισε ο Ζαγοράκης και δεσμεύθηκε πως όσο αντέχει θα είναι αρωγός σε τέτοιες δράσεις.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της συνομιλίας, απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει τις κερκίδες του ΔΑΚ, στηρίζοντας την προσπάθεια ενώ δεν παρέλειψε να  στείλει μήνυμα στον Σαββάκη για τη δημιουργία μίας δυνατής ομάδας για να νικήσει στο φιλικό καθώς η ήττα δεν περιλαμβάνεται στο λεξιλόγιο του.