ΕΠΣ Θράκης: Κακός ο Ίασμος γλίτωσε στις καθυστερήσεις την ήττα από τον Πανθρακικό

Δεν τα κάτάφερε ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου και έχοντας σημαντικές απουσίες πριν το ντερμπι τίτλου της επόμενης αγωνιστικής με την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου μετά το Πάσχα παραχώρησε λευκή ισοπαλία στον αδιάφορο βαθμολογικά Πανθρακικό και πλέον βρίσκεται μόλις έναν πόντο από την κορυφή όταν κάποια στιγμή η διαφορά στα πλέι οφ ήταν 6 βαθμοί λίγες αγωνιστικές πριν την κανονική περίοδο.

Ο Μέγας Αλέξανδρος έχοντας αρκετές απουσίες όπως αυτην του επιθετικού του Αντωνιάδη που αποχώρησε για επαγγελματικούς λόγους στην Ρόδο και του τραυματία Ρομπερ, δεν μπόρεσε να διασπασει την οργανωμένη άμυνα του Πανθρακικού και απέιλησε ελάχιστα σε έναν μέτριο αγώνα με τους φιλοξενούμενους στο φινάλε να έχουν και δοκάρι.

Ο Ιασμος απείλησε στο 13′ με το σουτ του Βιόπουλου που πέραε άουτ και στο 20′ σε σουτ του Γιαννακιτζίδη που είχε την ίδια κατάληξη, με τον τελευταίο στο 22′ να έχει ένα καλό απ’ ευθείας φάουλ που ανάγκασε τον Μπόσκο να διώξει δύσκολα σε κόρνερ.

Στο β΄μερος δεν άλλαξε κάτι, ο Πανθρακικός περίμενε και ο Μέγας προσπαθούσε να διασπασει την άμυνα, εχοντας δυο καλές φασεις στο 73′ σε κεφαλιά του Δραγανίδη που πέρασε αουτ και στο 75′ σε σουτ του που μπλόκαρε ο Μπόσκος. Στο 91′ οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να κλέψουν το ματς αλλά ο Γρηγοριάδης που πέρασε ως αλλαγή ένα πεντάλεπτο νωρίτερα σουταρε στο οριζόντο δοκάρι του θεατή μέχρι τότε Τσομπανόπουλου με το 0-0 να αφήνει παραπονούμενες και τις δυο ομάδες.

Πλέον ο Ίασμος που μπορεί να μην έχει δεχτέι τέρμα σε 4 αγώνες, ωστόσο δεν παρουσιάζει την επιθετική ευστοχία που είχε στην κανονική περίοδο με την απουσία του Ρομπέρ, έχει 31 βαθμούς και πλεον το ματς του Ν. Σιδηροχωρίου στις 4 Μαϊου πιθανώς θα κρίνει πολλά αν και θα απομένουν 5 αγώνες.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Χαρίτσης, Δημητριάδης και Δανδανίδης.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΑΣΜΟΥ (Μπαχαρίδης): Τσομπανόπουλος, Καλογρανάς, Βιόπουλος, Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης, Τσιανάκας, Γιαννακιτζίδης, Βελή Χακάν, Ξενάκης (56′ Μυλωνάς), Δραγανίδης, Δημητριάδης (75′ Μαμούτ Σεϋδάν)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Γεμενετζής): Μπόσκος, Παύλου (77′ Χατζηιωαννίδης), Τσαγκαλίδης, Χασάν Μέριτς, Καραγιαννίδης, Ζήκος (57′ Θωμάς), Κονόμι, Μπιλμπίλης, Γρίβας (90′ Κομισόπουλος), Μουρατίδης (86′ Γρηγοριάδης), Μαυράκης

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ