Super League: Με λεωφορείο στην Ξάνθη και με ελλείψεις ο Απόλλωνας Σμύρνης

Χωρίς άγχος στην Ξάνθη θα βρεθεί ο Απόλλωνα Σμύρνης στην τελευταία εκτός έδρας υποχρέωσή του στο φετινό πρωτάθλημα, με τους «κυανόλευκους» να θέλουν να τελειώσουν ιδανικά στα 2 τελευταία παιχνίδια μια πολύ κακή σεζόν για αυτούς.

Για την ομάδα του Λευτέρη Βελέντζα, πάντως, προέκυψε ένα απρόοπτο σχετικά με το πώς θα μεταβεί η αποστολή στην Ξάνθη, καθώς υπήρξε πρόβλημα με την απευθείας πτήση και συγκεκριμένα έλλειψη εισιτηρίων ένεκα του ότι μπαίνουμε πλέον στην εορταστική περίοδο του Πάσχα.

Μοιραία, επιλέχθηκε η λύση του ταξιδιού με πούλμαν, με την αναχώρηση να είναι προγραμματισμένη για το πρωί του Σαββάτου (20/4), ενώ η επιστροφή στην Αθήνα θα γίνει κανονικά αεροπορικώς.

Έτσι, ο προπονητής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» έβγαλε την αποστολή το βράδυ της Παρασκευής (19/4), έχοντας εκτός πλάνων τον τραυματία Κύργια, τους Ναζλίδη, Ελ Χέλβε και Οριουέλα, όπως και τον τιμωρημένο Αγρόδημο.

Αντίθετα, ο Γκίνο γυρίζει στη 18άδα κι ενώ είχε απουσιάσει από τις αναμετρήσεις με Ατρόμητο και Παναιτωλικό λόγω του πειθαρχικού παραπτώματος στο οποίο είχε υποπέσει. Η αποστολή του Απόλλωνα: Χουάντερσον, Αστράς, Βαφέας, Ζερβόπουλος, Κοντοές, Στάθης, Ναδάλες, Ρώσση, Οικονομόπουλος, Γκίνο, Γαρουφαλιάς, Ντ’ Ούρσο, Ντεφεντερίκο, Μπεντινέλι, Κοντογιαννόπουλος, Ακόστα, Βάρκας, Ριβέρο.