Ήττα για το 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης από το Ελληνικό Κολλέγιο των Μούχλια-Κεσεσίδη

Δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για το φάιναλ φορ το 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης χάνοντας από το Κολλέγιο Θεσσαλονίκης.

Οι μαθητές του 3ου ΓΕΛ έφτασαν ως τον τελικό Βορείου Ελλάδος όπου τέθηκαν αντιμέτωποι στο Μιχάλης Παρασκεύπουλος της Αλεξανδρούπολης με το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης. Δεν τα κατάφεραν όμως να συνεχίσουν στο φάιναλ φορ των κορυφαίων σχολείων καθώς γνώρισαν την ήττα με 2-0 σετ.

Υπενθυμίζουμε ότι στο Ελληνικό Κολλέγιο αγωνίζονται ο ακραίος Δημήτρης Μούχλιας με καταγωγή από το Σουφλί και ο κεντρικός Θανάσης Κεσεσίδης από τις Φέρες.

Στο πρώτο σετ οι δύο ομάδες ήταν εξίσου καλές με το σετ να κρίνεται στις λεπτομέρειες υπέρ των Θεσσαλονικιών με 28-26. Με την ψυχολογία υπέρ τους και τους Μούχλια και Κεσεσίδη σε καταπληκτική μέρα επικράτησαν και στο δεύτερο πιο εύκολα με 25-19.

Το γήπεδο ήταν γεμάτο από μαθητές και γονείς των αγωνιζομένων που την φωνή και τον παλμό τους προσπάθησαν να δώσουν ώθηση και δύναμη στη δύσκολη προσπάθεια που είχαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις κερκίδες του γηπέδου βρέθηκαν και αρκετοί προπονητές του αθλήματος ώστε να παρακολουθήσουν τους νεαρούς μαθητές – παίκτες

3ο ΓΕΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μακρίνα Παπαδοπούλου): Βαφειάδης, Δημητριάδης, Γεωργακούδης, Γκιδίκας, Γκοτοβός, Λομπούτης, Μορφίνης, Μπαμπλής, Μπατίλης, Παλαβουζόπουλος, Παπάζογλου, Πατλάκας, Πιτακούδης, Ποιμενίδης, Ραπτόπουλος, Σισμανίδης, Τοκαμάνης.