Γ’ Εθνική: Παρελθόν και ο Χατζηκωνσταντίνου από το Κόσμιο! Το αντίο, ο απολογισμός και η υπόσχεση επιστροφής…

Ανακοινώσεων συνέχεια στον ΠΑΟΚ Κοσμίου αφού μετά εκ των αρχηγών Δημήτρη Λεβεντελλη, παρελθόν αποτελεί ο για μια τριετία γενικός αρχηγός της ομάδας και παλιότερα του Πανθρακικού Βασίλης Χατζηκωνσταντίνου.

Η ανακοίνωση του Κοσμίου: Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον, μέχρι πρότινος, γενικό αρχηγό της ομάδας μας Βασίλη Χατζηκωνσταντίνου. Ο Βασίλης ολοκληρώνει μία θητεία τριών ετών στο Κόσμιο (2016-19) κατά την οποία η ομάδα κατέκτησε ένα κύπελλο, ένα πρωτάθλημα και φυσικά την άνοδο στην Γ΄εθνική κατηγορία. Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην πορεία του.

Η ανάρτηση του Χατζηκωνσταντίνου: «Μετά από μια απόφαση το 2016 να βοηθήσω την ομάδα του ΠΑΟΚ Κοσμίου πέρασαν κιόλας τρία χρόνια.. Στην αρχή δεν περίμενα να δεθω με αυτή την ομάδα… Με τον καιρό αυτό άλλαξε ριζικά και σήμερα μπορώ να πω πως νιώθω πολύ όμορφα πράγματα για αυτό το σωματείο… Σήμερα όμως σε μια απόλυτα συνειδητοποιημένη απόφαση (την οποία σκέφτομαι εδώ και λίγο καιρό) μπορώ να πω ότι κλείνει για εμένα ενας κύκλος, καθώς νοιωθω ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να προσφέρω στην ομάδα… Το πρότζεκτ που στήθηκε εδώ και τρία χρόνια θεωρώ πως στέφεται από απόλυτη επιτυχία και αυτό το δείχνουν οι επιτυχίες της ομάδας την τελευταία τριετία (ένα κύπελλο ένα πρωτάθλημα και το φετινό ταξίδι στην Γ’ εθνική)…
Πρέπει τώρα να μπουν νέα πρόσωπα νέα μυαλά προκειμένου να συνεχίσει η ομάδα με ανάλογες επιτυχίες…
Κλείνοντας θέλω να πω ότι από αυτή την εμπειρία δεν θα κρατήσω τόσο τους τίτλους και τις επιτυχίες, όσο το ότι καταφέραμε να χτίσουμε μια οικογένεια που στα εύκολα και στα δύσκολα παρέμεινε ενωμένη και αυτό είναι το βασικότερο συστατικό της επιτυχίας μας…
Εις το επανιδειν»

Μάλιστα έκανε και τον απολογισμό του για την φετινή σεζόν του Κοσμίου: « Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος και δυστυχώς δεν έκλεισε με θετικό τρόπο. Αν μπορώ αυτή τη στιγμή να κάνω έναν μικρό απολογισμό, θα πω ότι ήταν μια αρκετά κουραστική χρονιά με πολύ πίεση, κυρίως ψυχολογική, όμως στο Κόσμιο τα χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα έχω μάθει να ζω με αυτή. Είναι σαφές πως το πρόσημο δεν είναι θετικό καθώς αν το δούμε εντελώς κυνικά οι δύο στόχοι που είχαμε θέσει δεν επιτεύχθηκαν. Ωστόσο είχαμε και κάποιες καλές στιγμές που στο πέρασμα του χρόνου θα μείνουν. Και αυτές δεν είναι άλλες από την επίτευξη τριών νικών που ήταν οι παρθενικές στην ιστορία του ΠΑΟΚ Κοσμίου. Είμαι πεπεισμένος πως θα μπορούσαμε να πάμε πολύ καλύτερα, όμως καμιά φορά οι συγκυρίες και κάποιες καταστάσεις δεν σου το επιτρέπουν. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω: όλα τα παιδιά που φόρεσαν φέτος την φανέλα του ΠΑΟΚ, βάζοντας πολλές φορές την ομάδα πάνω από τους εαυτούς τους, τον Σάββα Αϊβάζη και τον Ανέστη Σπυριάδη, με τους οποίους είχαμε άριστη σχέση, συνεννόηση και άψογη συνεργασία που είχαμε!»