Τσάμπιονς Λιγκ: Ματσάρα στο Μάντσεστερ, πέρασε και η Λίβερπουλ! H βαθμολογία στο ThrakiSportS Predictor

Μετά απο συγκλονιστικό ματς στο Μάντσεστερ η Σίτι νίκησε μεν με 4-3 την Τότεναμ, αποκλείστηκε όμως από τα ημιτελικά. Το γκολ του Στερλινγκ χάρη στο VAR ακυρώθηκε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων από τον τουρκο διαιτητή Τσακίρ και ενώ είχε πανηγυριστεί δεόντως απο τον Γκουαρντιόλα και τους παίκτες του.

Ηταν ένα ματς συγκλονιστικό, που στα πρώτα του δέκα λεπτά είχε τέσσερα γκολ, με τις δυο ομάδες να είναι ισόπαλες 2-2. Το ματς έφτασε στο 90+8 για να ολοκληρωθεί και να φέρει την Τότεναμ στα ημιτελικά, αντίπαλο του Άγιαξ που είχε προκριθεί από την Τετάρτη.

Η άλλη ομάδα που πέρασε στα ημιτελικά είναι η Λίβερπουλ που πέτυχε δεύτερη νίκη επί της Πόρτο, αυτή τη φορά με το εμφατικό 4-1 μέσα στην Πορτογαλία. Στον ημιτελικό η Λίβερπουλ θα τεθεί αντιμέτωπη με την Μπαρτσελόνα που μια μέρα πριν απέκλεισε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι νίκες της Σίτι και της Λίβερπουλ προβλέφθηκαν από αρκετό κόσμο στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game, ελάχιστοι όμως βρήκαν και τα ακριβή σκορ. Πλέον απομένουν πέντε παιχνίδια για να ολοκληρωθεί ο μαραθώνιος, οι τέσσερις αγώνες των ημιτελικών και ο τελικός. Η κατάταξη στην κορυφή έχει ως εξής: