Τσάμπιονς Λιγκ: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τα αποψινά Μπάρτσα-Μάντσεστερ και Γιούβε-Άγιαξ

Τα πρώτα δύο εισιτήρια για τα ημιτελικά του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ θα βγουν απόψε, από τους πρώτους επαναληπτικους προημιτελικούς της διοργάνωσης, που μάλλον παρουσιάζουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε σχέση με τα ματς της Τετάρτης.

Οι γηπεδούχες ομάδες έχουν πάρει το προβάδισμα πρόκρισης αλλά τα ονόματα των αντιπάλων είναι τέτοια, που απαιτούν σεβασμό και δεν αποκλείουν εκπλήξεις. Όπως πριν από κάθε βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ το ThrakiSportS σας παρουσιάζει τις εκτιμήσεις των Θρακιωτών, όπως εκδηλώνονται στο ThrakiSportS Champions League Predictor Game.

Στο Καμπ Νου της Βαρκελώνης η Μπαρτσελόνα θα φιλοξενήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην ρεβάνς της επικράτησής της με 1-0 μέσα στην Αγγλία. Το 78% εκτιμά ότι θα έχουμε νέα νίκη των Καταλανών, το 17% προβλέπει διπλό της Μάντσεστερ και μόλις ένα 5% υποστηρίζει ότι θα έρθει ισοπαλία.

Στο Τορίνο η Γιουβέντους υποδέχεται τον Άγιαξ, στην ρεβάνς της ισοπαλίας με σκορ 1-1 στο πρώτο παιχνίδι στο Αμστερνταμ. Και σε αυτήν την περίπτωση φαβορί θεωρείται η ιταλική ομάδα. To 83% ποντάρει στον άσσο, ένα 10% στο διπλό των Ολλανδών και το υπόλοιπο 7% εκτιμά ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS CHAMPIONS LEAGUE PREDICTOR GAME ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ