Ντεμπούτο στο πρωτάθλημα και μάλιστα στο Καραϊσκάκη μπροστά στο ίνδαλμά του για τον Θυμιάνη της Ξάνθης

Την πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League κατέγραψε ο νεαρός αμυντικός Κώστας Θυμιάνης, προϊόν των ακαδημιών της Ξάνθης που ήδη προκαλεί το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού.

Στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης στο Καραϊσκάκη και ενώ το σκορ ήταν ήδη 4-0 σε βάρος της Ξανθιώτικης ομάδας, ο Θυμιάνης εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Σαρπόνγκ.

Από την στιγμή που μπήκε πάντως, η Ξάνθη δεν δέχθηκε άλλο τέρμα από τον Ολυμπιακό με τον νεαρό, που μόλις πριν 40 μέρες ενηλικιώθηκε, να καταγράφει την πρώτη συμμετοχή του στο επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Βέβαια, μέχρι τώρα είχε εμπειρία επιπέδου Super League αλλά μόνο με τις ομάδες Κ17 και Κ19 της Ξάνθης, ενώ την φετινή σεζόν είχε καταγράψει και δυο συμμετοχές με την ανδρική ομάδα στο Κύπελλο Ελλάδος.

Στο πρωτάθλημα ωστόσο, ο νεαρός αμυντικός από την Πτολεμαϊδα, διεθνής με τις μικρές Εθνικές, δεν είχε πάρει το βάπτισμα του πυρός. Οι πολλές απουσίες της Ξάνθης είχαν ως αποτέλεσμα να το πάρει στο Στάδιο Καραϊσκάκη, μπροστά στον Βασίλη Τοροσίδη, που αποτελεί το πρότυπό του…