Volley League: Ο ΠΑΟΚ έφερε στην Θεσσαλονίκη για συζητήσεις τον Ζόραν Γκάετς

Έναν θρύλο των πάγκων, ο οποίος πέρασε με μεγάλη επιτυχία από τον πάγκο του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας την δεκαετία του 90′ προσπαθεί να ντύσει στα «ασπρόμαυρα» ο ΠΑΟΚ.

Ο Σέρβος Ζόραν Γκάετς βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη με την αφορμή της Sportexpo και φέρεται να έχει ήδη κάνει τις πρώτες συζητήσεις με τους διοικούντες τον «δικέφαλο» προκειμένου την επόμενη σεζόν να κάτσει στον πάγκο της γυναικείας ομάδας στην Volley League.

Ο Σέρβος κόουτς, χρυσός Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ το 2000, είναι εδώ και έναν χρόνο πρόεδρος της ομοσπονδίας στην χώρα του αλλά επειδή είναι λάτρης του πάγκου, «αν οι συνθήκες ευνοούν θα πει το ναι», αναφέρουν μάλιστα αθηναϊκά δημοσιεύματα.

Μάλιστα, όπως έγραψε το Σάββατο το ThrakiSportS, ο Γκάετς έκανε την εμφάνισή του στην έκθεση Sportsexpo όπου φωτογραφήθηκε με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη στο περίπτερο της ΕΟΠΕ.

Ακόμη πάντως και αν αρνηθεί ο Γκάετς, και μόνο το γεγονός ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στοχεύουν σε προπονητές τέτοιου βεληνεκούς, δείχνει την διάθεση που έχουν για να ετοιμάσουν ομάδα που θα κοιτάει ψηλά.

Αν γίνει αυτό θα μιλάμε για τεράστια κίνηση. Ο Ζόραν Γκάετς αποτελεί ένα από τα ονόματα θρύλους του παγκοσμίου βόλεϊ με πολλές συμπάθειες στην Ορεστιάδα