Γ’ Εθνική: Στην τελευταία θέση το Κόσμιο μετά την νέα βαριά ήττα στο ΔΑΚ από το Παραλίμνιο

Mια ακομη ήττα την έβδομη συνεχόμενη γνώρισε στο φινάλε του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ο ΠΑΟΚ Κοσμίου καθως ηττήθηκε με το βαρυ 0-6 από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Η ομάδα του Κοσμλιου στο 5′ είχε ένα καλό σουτ με τον Ρουμπιέ που πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σαββίδη, με τους Σερραίους στο 19′ να ανοιγουν το σκορ οταν ο Ζυγκερίδης σουταρε με τον Δεληγιάννη να αποκρούει την μπαλα η οποία εφτασε στον Σίψη που με πλασέ σκοραρε. Στο 21′ σεντρα σουτ του Λάζαρου Στοΐνοβιτς πέρασε αουτ, με το Λιάρο στο 42′ να κανει το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος ο Απόλλωνας σκόραρε τρία τέρματα σε ενα δεκάλεπτο. Αρχικά στο 52′ με τον Μουτεσίδη, στο 55′ με τον Ζυγκερίδη και στο 61′ με το τραγικό λάθος του Δεληγιάννη που πήγε να τριπλάρει τον Μουτεσίδη, αλλα δεν τα καταφερε με τον Σερραίο να κανει το 0-5. Το τελικό 0-6 έκανε ο Ζυγκερίδης στο 80 σκοραροντας το 2ο του τέρμα σε ένα γνώριμο γήπεδο.

Ετσι ο ΠΑΟΚ Κοσμίου πέντε χρόνια μετά την πρώτη του συμμετοχή στην Γ’ Εθνική τερματίζει και πάλι στην τελευταία θέση, μονο που τότε είχε 3 βαθμούς σε 30 παιχνίδια, ενώ τώρα 13 πόντους σε 22 αγώνες.

ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ (Αιβάζης): Δεληγιάννης (66′ Ράπτης), Τριάντος, Τζατζανάς, Πλασταράς, Λεβεντέλλης, Ταχτσόγλου, Στοίνοβιτς (46′ Βούλγαρης), Χατζητουλούσης (81′ Ζάγγουλος), Αμέτ Ερκάν, Κυριακόπουλος (70′ Λάσκαρης), Ρουμπιές.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Δημητρίου): Σαββίδης, Δ. Τρινταφύλλου, Τσαούσης, Κουτζαβασίλης, Μερεσιώτης, Δέντσας, Λιάρας, Κ. Τριανταφύλλου, Ζυγκερίδης, Μουτεσίδης, Σίψης.