Super League: Αντίο στο πρωτάθλημα με «πεντάρα» και… ανατροπή η Κ17 του ΑΟΞ

Αυλαία με νίκη στα Πηγαδια για την Κ17 της Ξάνθης με το εντυπωσιακο 5-1 επί του απογοητευμενου Παναιτωλικού στα πλαίσια της 28ης και τελευταιας αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα Εφήβων της Super League.

Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ πολύ νωρίς (4′) σκόραραν με πέντε διαφορετικούς παίκτες στη συνέχεια κι έφτασαν στο εντυπωσιακό 5-1.

Η ξανθιώτικη ομάδα έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες και στο 9′ ο Δημητριάδης με πέναλτι, στο 28′ ο Γκαρνέτας, στο 47′ ο Αλή, στο 63′ ο Ισαακίδης και στο 83′ ο Ζιπίδης διαμόρφωσαν το τελικό 5-1 επί του Παναιτωλικού με τους γηπεδούχους να τερματίζουν στην 5η θέση με 35 βαθμούς, ενω οι Αγρινιωτες 36.

Στο φαιναλ φορ περασε ο ΠΑΣ Γιαννινα που κρατησε το πολυτιμο μηδεν με τον Αρη που έχασε πεναλτι και πολλες ευκαιρίες, με τον ΠΑΣ να εχει 44 βαθμούς, ενω ο Αρης 42.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φίλιππος Ανεστίδης με βοηθούς τους Γκοντόλια και Τζιβαρτζίδη της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΞΑΝΘΗ Κ17 (Προδρομίτης): Κοτσάκης, Μολώνης, Νιαζήφογλου Μπερκάντ, Ισαακίδης, Δημητριάδης (74′ Ανθουλάκης), Τσιεγγελίδης (58′ Ζιπίδης), Αλή, Αλεξανιάν (52′ Ιγνατιάδης), Καλαϊτζής, Γκαρνέτας (58′ Ευθυμιάδης), Μπαζοΐδης (52′ Κοντογιαννίδης).