Φινάλε με το 30ό φετινό τέρμα για τον Εβρίτη πιστολέρο της Κέρκυρας «Κυριγκόλ»!!!

Το πολύπόθητο τριακοστο του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα με την φανέλα του Οδυσσέα Αυλιωτών πέτυχε ο Εβρίτης πιστολέρο της ΕΠΣ Κέρκυρας Γιώργος Κυριζάκης.

Ο “Κυριγκολ” όπως τον λένε στην Κέρκυρα με το τερμα με κεφαλιά που άνοιξε το σκορ, στο 1-1 με τον Ατρόμητο Στρογγύλης έφτασε τα 30 τέρματα και μετά από δυο χρονιές ώς δευτερος σκόρερ, πήρε την πρωτη θέση με τους Αυλιώτες που με 47 βαθμούς αναδειχθηκαν στην τέταρτη θέση, ενώ πρωταθλητής είναι ο Γιώργος Κριεζής με τον Θιναλιακό.

Σε τρια χρόνια στην Α1 της ΕΠΣ Κέρκυρας έφτασε τα …73 τέρματα! Την πρωτη του χρονιά με την Αναγεννηση Περιβολιου είχε 26, την δευτερη χρονια με τον Κρονο Αργυραδων κατακτώντας το πρωτάθλημα τα 17 και φέτος στην τρίτη του χρονιά τα 30. ‘

Ηδη ομάδες από την νησί ανώτερων κατηγορίων κοιτάνε τον Εβρίτη επιθετικό, και ;iσως κάνει το βήμα παραπάνω, αυτό που δεν έκανε πέρυσι όταν έφτασε κοντά σε ομάδα από την Νότια Ελλάδα της Football League.

Ο 24χρονος Εβρίτης φορ πέρα της τριετίας του στο νησί των Φαιάκων με Κρόνο Αργυράδων, Αναγέννηση Περιβολίου και Οδυσσέα Αυλιωτών έχει αγωνιστεί ακόμα σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Ένωση Άνθειας Αριστείνου.