Σε ρόλο ρεπόρτερ στην Sportexpo ο «πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός» Αντώνης Τελόπουλος

Αθλητές των ομάδων της Volley League, βολεϊμπολίστες και βολεϊμπολίστριες από όλες τις εθνικές και τοπικές κατηγορίες, προπονητές, παράγοντες, διαιτητές, δημοσιογράφοι αλλά και η αθλητική ηγεσία με τον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και τον ΓΓΑ Τζούλιο Συναδινό βρεθηκαν στο περίπτερο της ΕΣΑΠ στην Διεθνή Εκθεση Sportexpo στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Από το πρωί της Τετάρτης οπότε και η έκθεση άνοιξε τις πύλες της εκατοντάδες παιδιά από σχολεία της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδας, αθλητές και παράγοντες επισκέπτονται την έκθεση. Το περίπτερο της ΕΣΑΠ βρίσκεται στο κτίριο 17,  περίπτερο  42, ενώ κοντά βρίσκεται και το περίπτερο της ΕΟΠΕ.

«Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος, ο γενικός γραμματέας της ΕΠΕΣΘ Γιώργος Διονάς, το μέλος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ Κώστας Παϊσιάδης, ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Αντώνης Τελόπουλος και το μέλος του ΤΑΑ Ηρακλής Μάκης Καλαϊτζίδης» βρέθηκαν στην έκθεση, όπως σχολίασε η ίδια η ΕΣΑΠ, που αναβάθμισε πάντως τον Τελόπουλο – εκτός και αν η διοργανώτρια αρχή ξέρει κάτι που δεν γνωρίζουμε οι υπόλοιποι, δεδομένης της παρατεταμένης απουσίας του προέδρου του ΤΑΑ Εθνικός Αντώνη Χατζηστάυρου που σχολίασε και καυτηρίασε στο τελευταίο του κείμενο ο «Αθλητάμπουρας» του ThrakiSportS.

Η υπεύθυνη επικοινωνίας της ΕΣΑΠ Εφη Μπούρα και ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της ΕΣΑΠ Βασίλης Παπαγεωργίου ξενάγησαν τους επισκέπτες στον κόσμο του επαγγελματικού βόλεϊ και έδωσαν ραντεβού μαζί τους στους ημιτελικούς και τελικούς του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, οι βολεϊμπολίστες του ΠΑΟΚ Θανάσης Τερζής και Γιάννης Τακουρίδης επισκέφθηκαν το περίπτερο της ΕΣΑΠ, συνομίλησαν με τους επισκέπτες και παραχώρησαν δηλώσεις στην ΕΡΑ Σπορ αλλά και στο Δελτα TV με τον Αντώνη Τελόπουλο να εκτελεί χρέη δημοσιογράφου, όπως μαρτυρά και η φωτογραφία.