Volley League: Παρούσα η ΑΕ Κομοτηνής παρά τον υποβιβασμό στη συνάντηση της Sportexpo με Βασιλειάδη

Η ΑΕ Κομοτηνής μπορεί να υποβιβάστηκε αφού την «σκούπισε» ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στα πλέι άουτ, ωστόσο συνεχίζει να ενεργεί ως ομάδα της Α1 Κατηγορίας.

Έτσι, μπορεί την Τρίτη να αναρωτιώμασταν στο ThrakiSportS αν θα παραστούν οι δυο ομάδες της Θράκης στο κάλεσμα της ΕΣΑΠ στα σωματεία για συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι πήγαν και τα δύο.

Η ΑΕ Κομοτηνής εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο του ΤΑΑ Τάσο Πετρίδη, ο οποίος στη συνέχεια περιπλανήθηκε στην Sportexpo που φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη έχοντας παρέα την σύζυγό του Σούζη.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι μόνο από ΠΑΟΚ, Ηρακλή, Ολυμπιακό (χάρη στον πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο που δεν γινόταν άλλωστε να απουσιάζει) καθώς και οι ΑΕ Κομοτηνής και Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Ο Εθνικός εκπροσωπήθηκε μάλιστα από τον Αντώνη Τελόπουλο, ο οποίος έσπευσε να βγει μια selphie με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, στην οποία φαίνεται στο βάθος και ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, γένι, selfie και κοντινό πλάνο