Volley League: Οι ευχαριστίες του Μουστακίδη στον ανώνυμο φίλαθλο και στον «επώνυμο» Λαμπάκη για την παραμονή

Στον ανώνυμο φίλαθλο κόσμο της Αλεξανδρούπολης που έχει σταθεί στα επτά χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα δίπλα της, τόσο στα δύσκολα όσο και στα εύκολα, αλλά και στον πρώτο δημότη της πόλης για την στήριξή του με τις επιχορηγήσεις έδωσε συγχαρητήρια ο Σάκης Μουστακίδης μετά τη νίκη της Τετάρτης επί της ΑΕ Κομοτηνής.

Με τη νίκη αυτή ολοκληρώθηκε μια κακή σεζόν για τον Εθνικό, που τον έφερε για δεύτερη σερί χρονιά να διεκδικεί την παραμονή του στα πλέι άουτ και μάλιστα αυτή τη φορά να πηγαίνει ένα σκαλοπάτι πιο κάτω, αν αναλογιστεί κανείς ότι αγωνίστηκαν λιγότερες ομάδες και τελικά αναδείχθηκε δεύτερος απο το τέλος.

Παρόλα αυτά ο σημαντικός στόχος της παραμονής επετεύχθη και ο Σάκης Μουστακίδης ένιωσε την ανάγκη στις επίσημες δηλώσεις του να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν την ομάδα, επιλέγοντας ωστόσο να κατονομάσει τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη.

«Πετύχαμε τον στόχο της παραμονής. Συγχαρητήρια και πολλά μπράβο στους αθλητές. Συγχαρητήρια και πολλά μπράβο στον ανώνυμο φίλαθλο κόσμο της Αλεξανδρούπολης που είναι η ψυχή της ομάδας. Ο απλός κόσμος που εδώ και επτά χρόνια που είμαι στο τιμόνι μας έχει στηρίξει απεριόριστα στα δύσκολα και στα εύκολα. Συγχαρητήρια και πολλά μπράβο στον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγελη Λαμπάκη που με την στήριξη και την βοήθεια του σταθήκαμε όρθιοι. Θα πρέπει να κάνουμε τον απολογισμό μας, να κλείσουν τα οικονομικά και να μπουν οι βάσεις για να βγούμε από αυτό το αδιέξοδο. Πρέπει να δούμε τον σχεδιασμό της ομάδας και την φιλοσοφία που θα ακολουθήσουμε για τα επόμενα δύσκολα χρόνια», είπε ο Σάκης Μουστακίδης.