Συνθετικός χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς στο βοηθητικό και μπαλόνι στα γήπεδα τένις της Ορεστιάδας

Στην αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεών του θα προχωρήσει ο Δήμος Ορεστιάδας, όπως έγινε γνωστό μέσα από την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στη συνεδρίαση που έγινε στις 09/04, εγκρίθηκε η υποβολή πρότασης με τίτλο «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Ορεστιάδας» στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» και συνολικό προϋπολογισμό 501.136,08 ευρώ.

Το έργο αποτελείται από δύο (2) υποέργα:
Υποέργο 1: «Προμήθεια υλικών για την αναβάθμιση αθλητικών χώρων του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Ορεστιάδας»
Υποέργο 2: «Προμήθεια και εγκατάσταση θόλου στέγασης αθλητικών δραστηριοτήτων του Δήμου Ορεστιάδας».

Το πρώτο υποέργο αφορά την πλήρη αναμόρφωση του βοηθητικού γηπέδου του Δ.Α.Κ.Ο με τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς και μια σειρά παρεμβάσεων περιμετρικά του γηπέδου.

Το δεύτερο υποέργο αφορά στην εγκατάσταση θόλου στέγασης (μπαλόνι) στα γήπεδα τένις του Δήμου.

Με ανακοίνωσή του, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ορεστιάδας αναφέρει: «Η ολοκλήρωση του έργου είναι σημαντική για τον σύλλογο μας, τους αθλητές και τα μέλη μας, βοηθά και στηρίζει την ανάπτυξη του αθλήματος της αντισφαίρισης στην ευρύτερη περιοχή, δίνει την δυνατότητα στους προπονητές να δουλεύουν, να εξελίσσουν και να ολοκληρώνουν τους κύκλους προπονήσεων ανα τμήμα χωρίς αναβολές τους χειμερινούς μήνες. Αναμένουμε με ανυπομονησία την εγκατάσταση του θόλου στέγασης(μπαλόνι) στα δημοτικά γήπεδα αντισφαίρισης του Δήμου Ορεστιάδας».