ΕΠΣ Ξάνθης: Η συνέντευξη Τύπου για τον 41ο τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Ασπίδα και Ορφέα

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η συνέντευξη Τύπου του 41ου Τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης ανάμεσα στην τυπικά γηπεδούχο Ασπίδα Ξάνθης και τον… φιλοξενούμενο στην έδρα του Ορφέα. Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί το άλλο Σάββατο του Λαζάρου 20/4 στις 17:00 το απόγευμα στο γήπεδο ΑΟΞ.

«Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ για τους ενήλικες, ενώ οι γυναίκες και τα παιδιά – μαθητές είναι με ελεύθερη είσοδο, όπως και οι ακαδημίες», αποκάλυψε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου Γιάννης Παπατζής, ο οποίος ανέφερε ακόμα ότι πριν την έναρξη του τελικού θα υπάρξουν βραβεύσεις που αφορούν το παιδικό πρωτάθλημα.

«Φέτος ήταν μία δύσκολη χρονιά για μας. Είχαμε αρκετούς τραυματισμούς, μείναμε όμως ενωμένοι και στις δυσκολίες του πρωταθλήματος. Στόχος μας ήταν ο τελικός κυπέλλου και το πετύχαμε. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», είπε από την πλευρά της Ασπίδας ο αρχηγός της Μπάμπης Κυριαζίδης ενώ ο βοηθός του Χρήστου Σαμαρά στον πάγκο της ομάδας, Σήφης Λαδόπουλος, ευχήθηκε να γίνει ένα καλό παιχνίδι και υποσχέθηκε ότι η ομάδα του «θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό με στόχο τη νίκη».

Από την πλευρά του Ορφέα παραβρέθηκαν οι δυο αρχηγοί της ομάδας Γιάννης Καραγκιόζης και Γιάννης Ρούφος. «Ο Ορφέας είναι πολυνίκης του θεσμού με 9 κατακτήσεις και θέλουμε το 10ο. Χαίρομαι που αντίπαλός μας είναι η Ασπίδα που μαζί με τον Ορφέα δημιούργησαν τον ΑΟΞ», είπε ο Γιάννης Καραγκιόζης ενώ ο τερματοφύλακας της ομάδας ανέφερε: «Συγχαρητήρια στις ομάδες που φτάσαμε στον τελικό και στην ΕΠΣ για την διοργάνωση. Ο κόσμος αξίζει να στηρίξει τον τελικό και θέλω να κλείσω με την ευχή να πάρει το 10ο ο Ορφέας».