Νταμπλ για το 3ο Λύκειο Αλεξανδρούπολης! Πρωταθλητές ΑΜ-Θ και τα αγόρια και τα κορίτσια!!!

Ενα άτυπο νταμπλ κατέκτησε στο Σχολικό Πρωτάθλημα Βόλεϊ το 3ο Γενικό Ενιαίο Λύκειο Αλεξανδρούπολης, αφού αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ομάδα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης τόσο στα αγόρια όσο και στα κορίτσια.

Στα αγόρια το 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης διατήρησε τα σκήπτρα νικώντας εύκολα το πρωί της Πέμπτης στον μεγάλο τελικό το 6ο ΓΕΛ Καβάλας με 2-0 σετ (25-12, 25-15). Πλέον θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια στην τελική φάση του πανελληνίου Πρωταθλήματος, όπου πέρυσι είχε κατακτήσει την 3η θέση.

Στα κορίτσια είχαμε επανάληψη του τελικού των αγοριών. Αντιμέτωπες βρέθηκαν στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” και πάλι το 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης με το 6ο ΓΕΛ Καβάλας, με τις Εβρίτισσες να κερδίζουν και πάλι με 2-0 σετ (25-17, 25-17) και να προκρίνονται στην τελική φάση.

Οι μαθητές των Χρηστου Γκαρνέτα που αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΑΜ-Θ είναι οι εξής: Ποιμενίδης, Δημητριάδης, Παπάζογλου, Βαφειάδης, Μορφίνης, Πιτακούδης, Γκοτοβός, Ραπτόπουλος, Γκιδίκας, Μπαμπλής, Μπατίλης, Παλαβουζόπουλος, Πατλάκας, Σισμανίδης, Τοκαμάνης, Γεωργακούδης, Λομπούτης.

Οι μαθήτριες του Χρηστου Γκαρνέτα που αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες ΑΜ-Θ είναι οι εξής: Δημητριάδου, Μουλούδη, Κοσμίδου, Παπαχρήστου, Σιδηροπούλου, Ζυγερίδου, Τοψίδου, Κωνσταντινίδου, Κουκουρίδου, Μιχελή, Μπάντα, Ανδρεάδη, Καραμπάση, Γκάτσιου, Στουγιούδη.