ΕΠΣ Θράκης: «Περίπατος» του Πανθρακικού με τα Παγούρια στην κόντρα των αφών Μαυράκη

Ευκολότερο απόγευμα από ότι περίμενε είχε το απόγευμα της Τρίτης ο Πανθρακικός κόντρα στην Αναγέννηση Παγουρίων την οποία και κέρδισε με 5-1.

Η ομάδα του Μεμετ Μεμετ που δεν πατά καλά, ιδίως στην άμυνα, στα τελευταία παιχνίδια δεχόμενη 10 τερματα απο Προσκυνητες, Ιασμο και Πανθρακικό, βρέθηκε με το καλημερα πίσω στο σκορ με 2-0 και καπου εκει όλα κρίθηκαν για την ομάδα του Κώστα Γεμενετζή.

Στο 10′ ο Μούλιος με αυτογκόλ έκανε το 1-0 και στο 15′ ο Χατζηιωαννιδης το 2-0. Στο δευτερο μέρος μέσα σε δυνατή βροχή, με νέο αυτογκολ για την Αναγέννηση που δεν της πήγε τίποτα στον ματς με τον Τσαμι στο 65′ εγινε το 3-0, ενω ο Κωνσταντής μείωσε σε 3-1 στο 70′.

Ο Μουρατίδης με δυο τέρματα στο 80′ και 82′ διαμόρφωσε το τελικό 5-1 με τον Πανθρακικό να ανεβαινει και πάλι τριτος με με 18 βαθμούς, 9 λιγότερους ωστόσο από τον πρώτο Ιασμο και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Σώστη. Τα Παγούρια έμειναν έκτα με 10 βαθμούς και αγωνίζονται παλι εκτός στο Ν. Σιδηροχώρι.

Ενδιαφερον είχε και η κόντρα των Κύπριων αδερφων Μαυράκη, του μεγάλου του Αγγελου του Πανθρακικού και του μικρότερου του Χαράλαμπου της Αναγέννησης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Γεμενετζής): Μπόσκος (70′ Γεμενετζης), Παύλου, Τσαγκαλιδης, Μέριτς, Ζήκος (70′ Κουτσουκανιδης), Μπιλμπιλης, Χατζηιωαννίδης, (62′ Κομισοπουλος), Κονόμι, Γριβας (46′ Βασιλακακης), Μουρατιδης, Μαυρακης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΓΟΥΡΙΩΝ (Μεμετ): Μαγδαληνός, Πολύμενωφ, Μυτιλιναιος (70′ Τσογιος), Τσάμι, Μούλιος, Κωνσταντης, Μαυρακης (65′ Καπερωνης), Νταλάκος (34′ Τοτονιδης), Πασχάλης (46′ Σωκρατους), Κεφης, Αλη