Επιτυχημένο το Φεστιβάλ Μπάσκετ της Κομοτηνής για μαθητές Ε’ και Στ’ Δημοτικού

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο School Basketball Festival, το οποίο αποτέλεσε πόλο έλξης για τα παιδιά της Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού όλων των σχολείων της Κομοτηνής και πραγματοποιήθηκε το πρωί της περασμένης Κυριακής με την υποστήριξη των 4 συλλόγων μπάσκετ της πόλης και συγκεκριμένα του ΓΑΣ Κομοτηνή, της Α.Ε. Κομοτηνής, του Αίαντα Κομοτηνής και του Δημοκριτείου.

Επρόκειτο για μία ιδέα του Καθηγητή Φυσικής Αγωγής Μιχάλη Πολυτσάκη, που βρήκε συμμάχους τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης κ. Κωνσταντινίδη, τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κομοτηνής κ.Ταπατζά αλλά και τους γυμναστές των σχολείων και συγκεκριμένα τους Θόδωρο Πίτατζη, Νίκο Παπαδόπουλο και Δήμητρα Δόλωμα.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να διαγωνιστούν σε τεστ δεξιοτήτων γύρω από το άθλημα του μπάσκετ και κυρίως να απολαύσουν ένα πρωινό μέσα στο γήπεδο. Όλα τα παιδιά πήραν αναμνηστικά διπλώματα, μετάλλια αλλά κυρίως έμαθαν για το πόσο σημαντικό είναι για τη ζωή τους η ενασχόληση με τον αθλητισμό.

Ευχή όλων είναι να εξελιχθεί το φεστιβάλ σε θεσμό και κάθε χρόνο να γίνεται ακόμα καλύτερο, αποτελώντας γιορτή για τον σχολικό αθλητισμό και να προσελκύσει ακόμα περισσότερα παιδιά.