LIVE από την Κατερίνη ο προημιτελικός του Πανελληνίου Προεπιλογής Παίδων: ΕΠΣ Βοιωτίας – ΕΠΣ Ξάνθης 0-3 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα ΕΠΣ Βοιωτίας – ΕΠΣ Ξάνθης για τα προημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικής Ομάδας Παίδων.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα μπορείτε να πληροφορηθείτε την εξέλιξη στον αγώνα της Μεικτής Παίδων της ΕΠΣ Ξάνθης με την αντίστοιχη της ΕΠΣ Βοιωτίας για τα προημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομαδων.

Ωρα 13:45 Ο αγώνας διεξάγεται στην Κατερίνη, μια πόλη μεγάλων θριάμβων για τις Μεικτές Ομάδες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης.

Ωρα 13:49 Σε αυτήν την πόλη πέρυσι η Μεικτή Παίδων της ΕΠΣ Ξάνθης κατέκτησε τον τίτλο στο Πανελλήνιο Πρωταθλημα της σεζόν 2017-2018, επικρατώντας στον τελικό στα πέναλτι της ΕΠΣ Δράμας.

Ωρα 13:52 Βέβαια, όπως έχουμε τονίσει, η φετινή Μεικτή Παίδων της Ξάνθης δεν έχει σχεδόν καμία σχέση με την περσινή, αφού οι πιτσιρικάδες από 14ρηδες έγιναν 15ρηδες και ανέβηκαν κατηγορία.

Ωρα 13:56 Από την άλλη, το 2016 το γήπεδο του Πιερικού η Μεικτή Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ξάνθης είχε κατακτήσει τον τίτλο στο Regions’ Cup κερδίζοντας τότε στον τελικό με 2-0 την Εύβοια.

Ωρα 13:59 Βέβαια το ματς διεξήχθη στο γήπεδο του Πιερικού ενώ το σημερινό στο Ενωσιακό της ΕΠΣ Πιερίας αλλά μιλάμε για την ίδια πόλη.

Ωρα 14:03 Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει σε περίπου μισή ώρα και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος, θα έχουμε απευθείας πέναλτι.

Ώρα 14:07 Η αποστολή της ΕΠΣ Ξάνθης ταξίδεψε στην Κατερίνη αυθημερόν για το σημερινό παιχνίδι.

Ώρα 14:10 Tην ίδια ώρα θα διεξάγονται και οι άλλοι δύο προημιτελικοί. Στο Ζευγολατιό Κορινθίας θα παίξουν ΕΠΣ Αχαΐας – ΕΠΣ Αθηνών και στις Μουρνιές Χανίων θα παίξουν ΕΠΣ Πειραιά – ΕΠΣ Ηρακλείου.

Ώρα 14:15 Χθες η ΕΠΣ Μακεδονίας έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκρισή της στο φάιναλ φορ, κερδίζοντας με 2-1 την ΕΠΣ Λάρισας σε αγώνα που έγινε λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Κατερίνη όπου αγωνίζονται σήμερα οι Ξανθιώτες, στο Λιτόχωρο.

Ώρα 14:16 Πάμε να δούμε και τις ενδεκάδες των δύο ομάδων.

Ώρα 14:17 Για την τυπικά γηπεδούχο ομάδα της ΕΠΣ Βοιωτίας ξεκινούν οι: Στάμου, Λιλιός, Σοϊλέδης, Φίλων, Καρόκης, Θεοδώρου, Μπέκας, Κωστακόπουλος, Στάντζος Αθ., Μορφακίδης, Φωτιάδης.

Ωρα 14:27 Τον αγώνα θα διευθύνει ο Δημήτρης Μαλουτάς με βοηθούς τους Αθανάσιο Παπαδάκη και Στέφανο Παρασίου, όλοι του Συνδέσμου Ημαθίας.

Ώρα 14:21 Από την άλλη ο Τόλης Κουτρουλός παρατάσσει την ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης με τους: Γούλα, Τσολάρι, Σιέχ Σιτκί, Βαρσάμη, Καδή Σιακήρ, Ματζαρίδη, Μπογιατζόπουλο, Χαλκίδη, Πιστικό, Χατζή Μεμίς, Ντελή Χασάν.

Ώρα 14:36 Όλα έτοιμα για την έναρξη της αναμέτρησης!

1′ Σέντρα στο γήπεδο της ΕΠΣ Πιερίας!

4′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ από τα αποδυτήρια για την ΕΠΣ Ξάνθης! Ο Μπογιατζόπουλος είναι αυτός που ανοίγει το σκορ για τους Θρακιώτες! ΕΠΣ Βοιωτίας – ΕΠΣ Ξάνθης 0-1

10′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ για την ΕΠΣ Ξάνθης! Η ομάδα του Τόλη Κουτρουλού παίρνει προβάδισμα δύο τερμάτων πολύ γρήγορα με σκόρερ αυτή τη φορά τον Βαρσάμη! ΕΠΣ Βοιωτίας – ΕΠΣ Ξάνθης 0-2

17′ Ονειρικό το ξεκίνημα για την ομάδα της Ξάνθης, αφού κατάφερε μέσα σε σχεδόν 10 λεπτά αγώνα όχι απλά να προηγηθεί, αλλά και με διαφορά δύο τερμάτων και να αποκτά τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

20′ Περάσαμε πλέον τα μισά του πρώτου μέρους της αναμέτρησης, χωρίς κάτι αξιόλογο μετά τα δύο τέρματα των Ξανθιωτών.

22′ Το 0-2 παραμένει για την ΕΠΣ Ξάνθης, που παρά το προβάδισμα συνεχίζει να πιέζει.

28′ Έχει πέσει ο ρυθμός της αναμέτρησης, αλλά η Βοιωτία δεν καταφέρνει να απειλήσει εύκολα.

30′ Μετράμε αντίστροφα για τη λήξη του πρώτου μέρους πλέον.

Ώρα 15:14 Τέλος του πρώτου ημιχρόνου στην Κατερίνη. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΕΠΣ Βοιωτίας – ΕΠΣ Ξάνθης 0-2!

Ώρα 15:30 Όλα έτοιμα για την σέντρα στο δεύτερο μέρος.

36′ Μόλις ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης ανάμεσα σε Βοιωτία και Ξάνθη!

41′ Προσπάθεια απειλής από την ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης, με τον Βαρσάμη, αλλά τελικά κόπηκε από τους αμυντικούς της Βοιωτίας.

50′ Κάτι λιγότερο από 20 λεπτά έχουν μείνει για το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι της αναμέτρησης που θα σημάνει και τη μεγάλη νίκη και πρόκριση της ΕΠΣ Ξάνθης!

57′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ και πάλι για την Ξάνθη! Διαστάσεις θριάμβου δίνουν στην νίκη τους οι Παίδες της ΕΠΣ Ξάνθης, σκόρερ και αυτή τη φορά ο Αναστάσης Βαρσάμης. ΕΠΣ Βοιωτίας – ΕΠΣ Ξάνθης 0-3

60′ Μετράμε αντίστροφα για το τελευταίο σφύριγμα που βέβαια πλέον έχει διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού το ματς έχει ήδη κριθεί.

Ώρα 16:11 Τέλος της αναμέτρησης! Η ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης είναι οριστικά στο φάιναλ φορ! Τελικό αποτέλεσμα: ΕΠΣ Βοιωτίας – ΕΠΣ Ξάνθης 0-3