ΕΠΣ Έβρου: Οι ευχές από Σουφλί και ΑΕΔ για τον «διάδοχο» του Χρήστου Γιαννόπουλου

Μετά την γέννηση του «διαδόχου» του Χρήστου Γιαννόπουλου η οικογένεια δέχεται πλήθος ευχών από γνωστούς, φίλους, ομάδες κ.α.

Ανάμεσα σ’ αυτούς που τους ευχήθηκαν μέσω διαδικτύου είναι η νυν ομάδα του πατέρα Χρήστου, ο Έβρος Σουφλίου και η πρώην η ΑΕ Διδυμοτείχου.

Η ανακοίνωση του Έβρου Σουφλίου: Σύσσωμος ο Α.Σ. «ΕΒΡΟΣ» ΣΟΥΦΛΙΟΥ εύχεται στον πρώτο σκόρερ της ομάδας και εκ των αρχηγών της, Χρήστο Γιαννόπουλο και τη σύζυγό του Δήμητρα, για την γέννηση του γιου τους: Χρήστο και Δήμητρα να σας ζήσει ο μικρούλης να είναι πάντα γερός, τυχερός και ευτυχισμένος κι εσείς να είστε γεροί και να τον καμαρώνετε!!!

Η ανακοίνωση της ΑΕ Διδυμοτείχου: Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΔ θα θέλαμε να ευχηθούμε στον επί σειρά ετών αρχηγό της ομάδας μας και έναν από τους πρώτους σκόρερ Χρήστο Γιαννόπουλο (Xristos Gianno) όλα τα καλύτερα για την γέννηση του γιου του!
Να είναι πάντα γερός και δυνατός με υγεία, καλότυχος και πετυχημένος,μακάρι να τον δούνε οι γονείς του όπως επιθυμούν και μακάρι να… μοιάσει τον μπαμπά του στα ποδοσφαιρικά!
Χρήστο και Δήμητρα να σας ζήσει!