Γ’ Εθνική: Πέντε γκολ και θέαμα στο φιλικό Ορφέα – Αβάτου προς τιμήν του Κίμωνα Παπαδιώτη

Με 3-2 νίκησε ο Άρης Αβάτου τον Ορφέα Ξάνθης σε φιλικό αγώνα που έγινε στο γήπεδο της Λευκόπετρας προς τιμή του ποδοσφαιριστή Κίμωνα Παπαδιώτη, που φόρεσε την φανέλα και των δυο ομάδων.

Πριν την έναρξη του αγώνα, οι δύο ξανθιώτικες ομάδες πρόσφεραν από μία πλακέτα στον νυν παίκτη του Άρη και πρώην του Ορφέα και του ΑΟ Ξάνθης, με την Διοίκηση Κοτόπουλου να του προσφέρει ακόμα μία αναμνηστική φανέλα κι ένα καλαίσθητο άλμπουμ με φωτογραφικό υλικό.

Πριν την… δράση στον αγωνιστικό χώρο προηγήθηκε η ενημέρωση από τον Σύλλογο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ με όλους τους ποδοσφαιριστές να δηλώνουν ενεργή συμμετοχή.

Όσο για το αγωνιστικό μέρος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής έκδοσης της Ξάνθης Sport, από όπου και η φωτογραφία (μπορείτε να δείτε και περισσότερες με ένα κλικ ΕΔΩ), όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δευτερο ημίχρονο.

Το σκορ άνοιξε στο 47′ το τιμώμενο πρόσωπο του αγώνα, ο Παπαδιώτης με σουτ και ακολούθησε το φάουλ του Τορομανίδη στο 72′ για το 1-1, το τέρμα του Γκέκα στο 73′ για το 2-1 του Αβάτου, η ισοφάρισε σε 2-2 του Χιντ Ιμέρ ένα λεπτό μετά και λίγο μετά το 80′ το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Γκέκας που διαμόρφωσε το τελικό 3-2.