ΕΠΣ Θράκης: Νέα εμπλοκή με την έδρα του Κομψάτος-Αετός, δεν δίνει τα κλειδιά για το ΔΑΚ ο Πανθρακικός!

Νέα εμπλοκή υπήρξε με την έδρα του ντέρμπι της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης ανάμεσα στον Κομψάτο Πολυάνθου και τον Αετό Μίσχου, που ορίστηκε την Τρίτη για το ΔΑΚ Κομοτηνής λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου του Πολυάνθου.

Όπως ανέφερε το ThrakiSportS, πληροφορίες αναφέρουν ότι η αρχική σκέψη για να διεξαχθεί το ματς στον Ίασμο προσέκρουσε στην αντίδραση των ανθρώπων του Μέγα Αλέξανδρου, ωστόσο στην ανακοίνωση του ΔΑΚ Κομοτηνής δεν υπολόγιζαν αυτήν του… Πανθρακικού.

Μετά την δημοσιοποίηση ότι το ματς ορίστηκε για το Δημοτικό Στάδιο, όπου μόλις την Τρίτη παίχτηκε αγώνας ανάμεσα σε Πανθρακικό και Παγούρια και την περασμένη Κυριακή είχε φιλοξενηθεί και το Κόσμιο – Ορφέας Ξάνθης για την Γ’ Εθνική, υπήρξε αντίδραση του Πανθρακικού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ιθύνοντες του Πανθρακικού, στους οποίους έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο Κομοτηνής η χρήση του γηπέδου, εξέφρασαν την κάθετη διαφωνία τους στην διεξαγωγή του αγώνα και ενημέρωσαν ότι δεν πρόκειται να παραδώσουν τα κλειδιά αφήνοντας το γήπεδο κλειδωμένο.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, από το πρωί υπήρξε ένας νέος μαραθώνιος διαβουλευσεων για τον τόπο διεξαγωγής της αναμέτρησης και τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι τέσσερις ώρες πριν την διεξαγωγή της αποφασίστηκε τελικά αυτή να γίνει στο Ενωσιακό της ΕΠΣ Θράκης.

Βέβαια το Ενωσιακό «Γιωργος Παπαδριέλλης» πίσω από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Κομοτηνής έχει προγραμματιστεί να φιλοξενήσει και το ΠΑΟΚ Κομοτηνής – Αγιοχώρι, αλλά πλέον η ΕΠΣ διαθέτει δύο γήπεδα και έτσι οι δυο αγώνες θα μπορούσαν διεξαχθούν δίπλα – δίπλα, την ίδια ώρα.

Μετά από νέες διαβουλεύσεις όμως, αποφασίστηκε το ματς Πολύανθος – Μίσχος να διεξαχθεί στις 7.00 και να γίνει στο καλό γήπεδο με τον χλοοτάπητα τεταρτης γενιάς, όπου στις 5.00 έχει προγραμματιστεί και το ΠΑΟΚ – Αγιοχώρι…