Volley League: Συνάντηση Βασιλειάδη με τα ΤΑΑ, άγνωστο αν θα πάνε Εθνικός και ΑΕ Κομοτηνής

Την ευκαιρία να συναντηθούν με τον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και να του καταθέσουν προτάσεις αλλά και να του εκθέσουν τις απόψεις τους για το μέλλον της επαγγελματικής πετοσφαίρισης θα έχουν οι εκπρόσωποι των ΤΑΑ.

Την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019 και ώρα 17.00 στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς ο υφυπουργός αθλητισμού & πολιτισμού Γιώργος Βασιλειάδης στο πλαίσιο της 4ης Διεθνούς έκθεσης αθλητισμού Sport Expo που γίνεται στην Θεσσαλονίκη θα δεχθεί εκπροσώπους της ΕΣΑΠ και των ΤΑΑ για να συζητήσει διαφορά θέματα που απασχολούν το πρωτάθλημα της Volley League αλλά και την επαγγελματική πετοσφαίριση συνολικά.

Είναι η πρώτη συνάντηση του υφυπουργού με εκπροσώπους των ΤΑΑ στη Θεσσαλονίκη. Η συνάντηση γίνεται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της ΕΣΑΠ στην Sport Expo όπου συμμετέχει με ειδικό περίπτερο προβάλοντας την ελληνική πετοσφαίριση.

Η ΕΣΑΠ έχει ενημερώσει σχετικά τα ΤΑΑ μέλη της εφόσον επιθυμούν να  δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 10/4/2019 και ώρα 15.00 ώστε να εκδοθούν οι σχετικές άδειες. Άγνωστο είναι αν θα εκπροσωπηθούν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και η ΑΕ Κομοτηνής, θα είναι ατόπημα πάντως να απουσιάσουν από τέτοια εκδήλωση που θα γίνει μάλιστα στη Βόρεια Ελλάδα.

Επίσης στο περίπετρο της ΕΣΑΠ έχουν προγραμματιστεί δράσεις αλλά και επισκέψεις αθλητών, προπονητών και παραγόντων των ομάδων της Volley League αλλά και βετεράνων αθλητών που διαχρονικά είναι οι πρεσβευτές του αθλήματος.