Τσάμπιονς Λιγκ: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τους πρώτους προημιτελικούς Λίβερπουλ-Πόρτο και Τότεναμ- Μάντσεστερ Σίτι

Μετά από διακοπή τριών εβδομάδων μπαίνουμε από απόψε στην τελική ευθεία για το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ με την διεξαγωγή αυτήν και την επόμενη εβδομάδα της προημιτελικής φάσης.

Το βράδυ της Τρίτης η Αγγλία παίρνει φωτιά, αφού και τα δυο παιχνίδια που έχουν προγραμματιστει διεξάγονται εκεί. Στο Λίβερπουλ οι κόκκινοι του Κλοπ υποδέχονται την Πόρτο και στο Λονδίνο η Τότεναμ φιλοξενεί στο νέο υπερσύγχρονο στάδιό της την Μάντσεστερ Σίτι.

Όπως πριν από κάθε βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ, το ThrakiSportS σας παρουσιάζει τις προβλέψεις των Θρακιωτών φιλάθλων, όπως αυτές εκφράζονται μέσα από το ThrakiSportS Champions League Predictor Game, το παιχνίδι προβλέψεων που ξεκίνησε το ThrakiSportS από τον περασμένο Σεπτέμβριο και έχει μπει και αυτό στην τελική του ευθεία, μαζί με την διοργάνωση.

Για την αναμέτρηση Λίβερπουλ – Πόρτο απόλυτο φαβορί είναι η αγγλική ομάδα. Το 86% των παικτών ποντάρει στον άσσο, το 9% βλέπει ως πιο σημαντική πιθανότητα το διπλό και μόλις ένα 5% εκτιμά ότι το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο.

Για την αναμέτρηση Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι φαβορί εμφανίζονται οι φιλοξενούμενοι. Το 61% των παικτών ποντάρει στο διπλό, το 23% στην ισοπαλία και μόλις το εναπομείναν 16% πιστεύει ότι νικήτρια από αυτό το ματς θα αναδειχθεί η Τότεναμ.

Την Τετάρτη διεξάγονται τα άλλα δυο παιχνίδια, Αγιαξ – Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γιουβέντους. Οι επαναληπτικοί και στις τέσσερις αναμετρήσεις θα διεξαχθούν την άλλη εβδομάδα.