ΕΠΣ Θράκης: Άλλαξε έδρα το ντέρμπι κορυφής της Τετάρτης μετά από έντονο παρασκήνιο

Μπορεί στο επίσημο έγγραφο του ορισμού των διαιτητών για τα παιχνίδια της Τετάρτης στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ της Β’ ΕΠΣ Θράκης να αναφέρεται ότι θα γίνει στο γήπεδο του Πολυάνθου το ντέρμπι ανάμεσα στον Κομψάτο και τον Αετό Μίσχου, ωστόσο η έδρα άλλαξε.

Οι δυο ομάδες που τερμάτισαν στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αλλά ξεκίνησαν με ήττα την Κυριακή τον μαραθώνιο των πλέι οφ, δεν θα παίξουν στο γήπεδο του Πολυάνθου αλλά στο… ΔΑΚ Κομοτηνής.

Ο λόγος; Σύμφωνα με πληροφορίες το γήπεδο γέμισε με νερά και έτσι δεν μπορούσε να μπει το μηχάνημα, να κουρέψει το χόρτο και να μπορέσει να είναι σε συνθήκες κατάλληλες για την διεξαγωγή του. Αίσθηση όμως προκάλεσε η επιλογή να οριστεί το ματς σε άλλον Δήμο και μάλιστα στο μεγαλύτερο στάδιο του νομού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχικά ζητήθηκε η διεξαγωγη της αναμέτρησης στο γήπεδο του Ιάσμου, ωστόσο λέγεται ότι υπήρξε άρνηση από την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου που το φροντίζει ενόψει της συνέχειας των πλέι οφ στο μεγάλο πρωτάθλημα.

Έτσι αναζητήθηκε άλλη λύση και επιλέχθηκε αυτή του ΔΑΚ Κομοτηνής που μόλις 24 ώρες πριν θα έχει φιλοξενήσει και τον Πανθρακικό, ενώ εκεί υπενθυμίζεται ότι αγωνίζεται και η Ροδόπη ’87 για τη Β’ Εθνική Γυναικών και ο ΠΑΟΚ Κοσμίου για τη Γ’ Εθνική, όπου μόλις την περασμένη Κυριακή φιλοξένησε τον Ορφέα Ξάνθης. Τρία ματς σε 4 μέρες στο ΔΑΚ Κομοτηνής…