ΕΠΣ Έβρου: Ο βετεράνος πρώτος σκόρερ της Β’ Κατηγορίας που διανύει την έκτη (!!!) δεκαετία της ζωής του

Ο Δημήτρης Σουσαμτσίδης ή ο Σαραβάκος του Έβρου από ότι φαίνεται ζει την δεύτερη νιότη του τουλάχιστον αυτό αποδεικνύουν τα γκολ που σκοράρει ακατάπαυστα!

Όπως αναφέρει ο Δημήτρης Μιλήκας στο radio evros o … 55χρονος αρχηγός της Ομόνοιας Φυλακίου έκανε την Κυριακή κόντρα στην Δόξα Ορεστιάδας το δεύτερο χατ τρικ του για φέτος (το πρώτο κόντρα στην Θύελλα Κυπρίνου) και με τα τρία γκολ μπήκε επικεφαλής του πίνακα τον σκόρερ του Βόρειου Ομίλου της Β΄Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου φθάνοντας τα 13 τέρματα σε 14 παιχνίδια πρωταθλήματος (μιας και δεν αγωνίσθηκε σε 3 παιχνίδια από τα 17 που έδωσε η ομάδα του).

Μάλιστα έχει σκοράρει κόντρα και στις τρεις ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, Ένωση Οινόης, Ακρίτα Νέας Βύσσας και Ατρόμητο Ασπρονερίου.

Βέβαια το να είναι πρώτος σκόρερ του ομίλου παίζοντας στην αγαπημένη του ομάδα δεν είναι κάτι που έχει συμβεί λίγες φορές στην 40χρονη  καριέρα του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Έβρου, ενω εχει ακομα αγωνιστεί σε ΠΑΕ Ριζίων, ‘Ενωση Οινόης, Ηρακλή Σαγήνης και Κεραυνό Βάλτου.

Σίγουρα όμως αποτελεί κάτι το πρωτοφανές όταν το  καταφέρνει κάποιος σε ηλικία που άλλοι καλά καλά δεν παίζουν ούτε σε ομάδες παλαιμάχων!