Πέντε μετάλλια ο Νηρέας Ορεστιάδας στο «Καβάλα Junior 2019»

Το Σάββατο 6 Απριλίου 2019, ο Κολυμβητικός όμιλος Ν. Ορεστιάδας ”ΝΗΡΕΑΣ” συμμετείχε στη διεθνή διασυλλογική διοργάνωση Προαγωνιστικών κατηγοριών “ΚΑΒΑΛΑ Junior 2019”.

Η διοργάνωση έλαβε χώρα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καβάλας, από το σύλλογο Ν.Ο.Κ και σε συνεργασία με την Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Αν. Μακεδονίας και Θράκης. Στους αγώνες συμμετείχαν 540 αθλητές/τριες από ομάδες της Βορείου Ελλάδας, της Βουλγαρίας και της Τουρκίας.

Οι αγώνες με υψηλή συμμετοχή και με μεγάλο αγωνιστικό ενδιαφέρον, έδωσαν διαφορετική οπτική στις διοργανώσεις που συνηθίζονται σε περιφερειακό επίπεδο. Ο ΝΗΡΕΑΣ συμμετείχε μόνο με 23 κολυμβητές/τριες αυτή τη φορά όπου οι μικροί αθλητές/τριες ηλικίας 09 – 11 ετών αγωνίστηκαν στις 2 από τις 3 συνολικά αγωνιστικές ενότητες. Τα μικρά “Δελφίνια”, είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν και να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους σε νέα αγωνίσματα και διαφορετικές αποστάσεις, πετυχαίνοντας νέα ατομικά ρεκόρ και κατακτώντας συνολικά 5 μετάλλια σε ατομικά αγωνίσματα. Αναλυτικά κατέκτησαν (3 Χρυσά , 1 Ασημένιο ,1 Χάλκινο)

Γκάγκλος Κων/νος ΑΓ10 2 Χρυσά 50 κ 100μ. Ύπτιο
Μικλκονίδη Μαρία Κ09 1 Χρυσό 50μ. Ύπτιο
Τσιακμακλή Μαρία Κ11 1 Ασημένιο 100μ. Πεταλούδα
Κυριακίδης Ιωάννης ΑΓ11 1 Χάλκινο 200μ. Πρόσθιο

Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την άρτια διοργάνωση και το επίπεδο των αγώνων.

Το Δ.Σ. του ”ΝΗΡΕΑ” ευχαριστεί και συγχαίρει τους γονείς των παιδιών για τη συνεργασία, την υπομονή και την υποστήριξη τους καθώς και τους μικρούς αθλητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν και σε αυτούς τους αγώνες.

Αθλητές/ριες του ΝΗΡΕΑ :
Παλατσίδη Κων/να, Παλερά Ειρήνη, Μηλώση Χριστιάννα, Τσακμακλή Μαρία, Τσακμακλή Γεωργία , Δημητρακάκη Χρύσα, Μαλουσούδη Μαρίνα, Μιλκονίδη Μαρία, Χαραλαμπίδη Χριστίνα, Ψαρά Χριστίνα, Καψαλίδη Ευαγγελία, Γραμμενίδη Δέσποινα, Δημητρακάκης Βασίλειος, Κυριακίδης Ιωάννης, Παρσκευόπουλος Στέργιος, Μπίμπτζας Χρήστος, Μπενέκης Ανάργυρος, Μπουρνατζίδης Δημήτριος, Γκαγκλός Κωνσταντίνος, Μαλουσούδης Νικόλαος, Κουκουτσίδης Νικόλαος, Τζιαμπάζης Χρήστος, Μαυρομιχάλης Ιωάννης.

Προπονητής : Μιρμιγκίδης Γ.
Έφορος Προαγωνιστικής: Τσολακίδου Αθανασία

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ