Γ’ Εθνική: Αδικαιολόγητη ένταση στο Καβάλα – Εθνικός Αλεξανδρούπολης (+photos)

Μπορεί ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης να κατέβηκε με σύνθεση ανάγκης στην Καβάλα έχοντας ουσιαστικά μόνο μια εντεκάδα, αφού η μοναδική αλλαγή ήταν ο πορτιέρο Στέλιος Βογιατζής, ωστοσο στην αναμέτρηση με τον ΑΟΚ υπήρξε πολύ μεγάλη ένταση από τους παίκτες της Καβάλας.

Ιδιώς μετά την μείωση του σκορ από τον Μαρασλή σε 2-1 είχαμε αρκετή ένταση λόγω των πολλών χαμένων ευκαιριών της Καβάλας μέχρι εκείνο το σημείο και το αγχος που κυριευσε ξαφνικά τους Αργοναυτες, δεδομένου ότι πλέον δεν είχαμε σκορ ασφαλείας. Μάλιστα, στο 62′ παραλίγο το Ανθή Καραγιάννη να μετατραπεί σε… ρινγκ, ύστερα από ένα τακλιν του νεαρού Σωτηράκη που είχε ως αποτέλεσμα οι Καβαλιώτες να πέσουν μαζικά επάνω στον στον νεαρό Εβρίτη αμυντικό και παρολίγον να προκληθεί σύρραξη (φώτο Πρωινή).

Επιπλέον, οι καβαλιώτες έδειξαν να αγωνίζονται με μεγάλο πάθος για τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που ήταν φανερά κατώτερή τους. Μάλιστα και με την είσοδο του τερματοφύλακα Βογιατζή συνέχισαν με το ίδιο πάθος να πέφτουν στην μπάλα και ενίοτε στα πόδια των παικτών του Εθνικού, παρά το γεγονός οτι πολλοι Αλεξανδρουπολίτες παίκτες αγωνιζονταν τραυματίες από την αρχή του αγώνα σφιγγοντας τα δόντια, οπως ο Κούπας που έκανε μάλιστα ένεση για να παίξει, ο Δεδελούδης αλλα ο Μπαμπλής που έμεινε στον πάγκο.