ΕΠΣ Θράκης: Γκολ από τα αποδυτήρια το Σιδηροχώρι και… τέζα ο Πανθρακικός

Με πολλές απουσίες ο Πανθρακικός δεν μπόρεσε να επαναλάβει αυτό που έκανε πριν ένα μήνα στο γήπεδο του Νέου Σιδηροχωρίου και ηττήθηκε με 2-0 απο την καλύτερη Δόξα, που είναι μόλις μια νίκη πίσω από την πρωτοπόρο ομάδα του Ιάσμου.

Ο αγώνας κρίθηκε με δύο εύστοχες κεφαλιές. Η πρώτη του Βασκου μόλις στο 2ο λεπτό από σέντρα του Κοσιη, που έβαλε μπροστά στο σκορ το Σιδηροχώρι με γκολ από τα αποδυτήρια και η δεύτερη του Λεφη στο 71ο λεπτό, επίσης από σέντρα του Κόσιη.

Ο Μαυράκης στο 27′ είχε ένα καλό σουτ για τους φιλοξενούμενους που πέρασε άουτ, ενώ και στο 86′ από σέντρα του Μαυράκη, ο Βασιλακάκης έπιασε το σουτ αλλά μπλόκαρε ο Κορωνάκης. Περισσότερες ευκαιρίες είχε πάντως για να διευρύνει το σκορ η γηπεδούχος, με δυο σουτ του Βάσκου, ένα σε κάθε ημίχρονο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αϊχάν Χουσκογλου με βοηθούς τους Δανδανιδη και Καρακασιδη.

ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ: Κορωνάκης, Ανδρέου, Γκουτσίδης, Λέφης, Κελεσιδης, Κουτρας (77′ Αμοιροπουλος), Κεφαλουκος (70′ Γάιδας), Κυπριτογλου (85′ Αραμπας), Κοσιης, Βάσκος, Παπακωσταντινου.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Πουλακιδας (85′ Γεμενετζης), Θωμας (87′ Μποσκος), Τσαγκαλιδης, Μέρις, Ζήκος, Μπιλμπιλης (61′ Βασιλακακης), Χατζηιωαννιδης (85′ Κομισοπουλος), Κονομι, Γριβας, Μουρατιδης, Μαυρακης