Super League: Προηγήθηκε αλλά αυτοκτόνησε ο ΑΟΞ και γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ…

Προηγήθηκε με ωραία κεφαλιά του Ματίας Κάστρο ο ΑΟΞ, αλλά στην επανάληψη του πρώτου μέρους ουσιαστικά «αυτοκτόνησε» και γνώρισε την ήττα από τους κιντρινόμαυρους.

Μια ήττα που μπλέκει για τα καλά τον ΑΟΞ στα σενάρια του υποβιβασμού, αφού παραμένει στο +3 από τον ΠΑΣ Γιάννινα και τη θέση του μπαράζ παραμονής και με εξαίρεση το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης την προτελευταία αγωνιστική έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα.

Στα του αγώνα, οι Ξανθιώτες προηγήθηκαν στο 33′ με την κεφαλιά του Κάστρο, ωστόσο η ΑΕΚ σε διάστημα δύο λεπτών έκανε την ολική ανατροπή με τέρματα των Οικονόμου στον 68′ και Πόνσε στο 70′, με τον Μπογέ να διαμορφώνει το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Ντίρεσταμ, Λισγάρας, Αλμέιδα, Κασάδο – Καμαρά (74′ Μελιόπουλος), Κοβάσεβιτς – Κάστρο, Ντε Αμορίμ (78′ Μπρίτο), Μπαριέντος – Γέντρισεκ (58′ Καντά)

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας – Γκάλο, Σβάρνας, Οικονόμου, Χουλτ – Άλεφ, Γαλανόπουλος (79′ Σιμόες), Κλωναρίδης (55′ Λιβάγια), Μάνταλος, Αλμπάνης (67′ Μπογέ), Πόνσε