LIVE η Γ’ Εθνική: Καβάλα – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Κόσμιο – Ορφέας Ξάνθης, Άβατο – Κιλκίς και Παραλίμνιο – Ασπίδα

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες των ομάδων της Θράκης για την 25η (προτελευταία) αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε την ευκαιρία να πληροφορηθείτε την εξέλιξη στους αγώνες της 25ης αγωνιστικής του πρώτο ομίλου της Γ’ Εθνικής, που πλέον έχει χάσει το ενδιαφέρον της, τουλάχιστον για τις πέντε ομάδες της Θράκης.

Ωρα 14:40 Ο Ορφέας Ξάνθης και ο Άρης Αβάτου έχει ξεκαθαρίσει ότι θα παραμείνουν για ακόμα μια χρονιά στη Γ’ Εθνική ενώ και οι τρεις ομάδες που ανέβηκαν πέρυσι από τα τοπικά πρωταθλήματα, επιστρέφουν σε αυτά χωρίς να έχουν ούτε μαθηματικές ελπίδες παραμονής.

Ωρα 14:47 Αυτήν την Κυριακή έχουμε ένα θρακιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ Κοσμίου και Ορφέα Ξάνθης στο ΔΑΚ Κομοτηνής, ενώ εκτός έδρας δοκιμάζονται ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στην Καβάλα και η Ασπίδα Ξάνθης στην έδρα του περσινού πρωταθλητή Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Ωρα 14:51 Τέλος ο Άρης Αβάτου φιλοξενεί στο γήπεδο του ΑΟΞ τον Αλέξανδρο Κιλκίς, σε αναμέτρηση που διεξάγεται την ίδια ώρα με το ματς της Ξάνθης με την ΑΕΚ και δεν άλλαξε μέρα ή ώρα προφανώς επειδή είμαστε στις τελευταίες αγωνιστικές και όλα τα ματς πρέπει να διεξάγονται ταυτόχρονα.

Ωρα 14:56 Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον βαθμολογικά υπάρχει για το Εθνικός Σιδηροκάστρου – Νέστος Χρυσούπολης ενώ υπάρχουν στο πρόγραμμα και τα ματς Αετός Ορφανού – Πανσερραϊκός και Κεραυνός Πέρνης – ΑΕ Καλαμπακίου

Ωρα 15:02 Θυμίζουμε οτι στις 16:00 που ξεκινούν τα παιχνίδια, αρχίζει και η αναμέτρηση Ξάνθη – ΑΕΚ στα Πηγάδια και το ThrakiSportS καλύπτει live και αυτόν τον αγώνα, δείτε το live με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 15:05 Για όλα τα παιχνίδια θα έχετε ενημέρωση από το ThrakiSportS μέσα από αυτό το live που μέχρι και τουλάχιστον το τέλος και αυτής της χρονιάς σας προσφέρει η Avance, η ελληνική εταιρεια αυτοκινήτων.

Ωρα 15:15 H Avance διαθέτει την πιο πλούσια συλλογή με την οποία έχει την δυνατότητα να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση των πελατών της. Διαθέτει πολυτελή, καθώς και μικρά αυτοκίνητα πόλης, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού. Θα την βρείτε στην Αλεξανδρούπολη στο αεροδρόμιο Δημόκριτος (τηλέφωνο 25510-45403 και με ένα κλικ ΕΔΩ) αλλά και στην Καβάλα, μέσα στην πόλη στην οδό Ελ. Βενιζέλου 37 (τηλέφωνο 2510-231231 και με ένα κλικ ΕΔΩ) και στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Χρυσούπολης, (τηλέφωνο 25910-53250 και με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 15:25 Xορηγός της μετάδοσης θα είναι και η ασφαλιστική εταιρεία MetLife και ο συνεργάτης της Κώστας Καραγιάννης (τηλέφωνο 6977154969), χρηματοοικονομικός και ασφαλιστικός σύμβουλος ζωής, εξειδικευμένος σε αθλητικά προγράμματα για ερασιτεχνικά σωματεία και προγράμματα υγειας αθλητών. Διαθέτοντας 150 χρόνια εμπειρίας, και για πάνω από 50 χρόνια στην Ελλάδα, η MetLife διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στον σχεδιασμό καινοτόμων προγραμμάτων και υπηρεσιών στον τομέα της υγείας, προσωπικών ατυχημάτων, ασφαλιστικής προστασίας, των συντάξεων και των αποταμιευτικών λύσεων παγκοσμίως. Την Εταιρία αναγνωρίζουν και εμπιστεύονται εκατομμύρια ασφαλισμένοι σε όλον τον κόσμο, καθώς και περισσότερες από 90 από τις 100 κορυφαίες του FORTUNE 500®  που δραστηριοποιούνται στις Η.Π.Α. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 15:35 Τέλος χορηγος της μετάδοσης είναι ο όμιλος Μουταφίδη (ΠΑΜ Ε.Π.Ε. και ΣΥΝ+ΕΡΓΟ Ε.Π.Ε.) ένας από τις μεγαλύτερους ομίλους που δραστηριοποιούνται στην εισαγωγή και διανομή υψηλής ποιότητας μηχανημάτων, εργαλείων και λοιπών ειδών βιομηχανικού εξοπλισμού και εξοπλισμού συνεργείων στην Ελλάδα. Τα μέλη της εταιρείας μας διαθέτουν πολύτιμη πείρα καθώς δραστηριοποιούνται σε αυτό το χώρο από το 1970. Προϊόντα μας έχουν διατεθεί σε εκατοντάδες πελάτες μας .Η ΠΑΜ Ε.Π.Ε. & ΣΥΝ+ΕΡΓΟ Ε.Π.Ε. στεγάζονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 2000 τ.μ., σε μία από τις κεντρικές οδούς της Θεσ/νίκης. Διαθέτουν 15 άτομα υπαλληλικό προσωπικό και 5 οχήματα για την κάλυψη των αναγκών τoυς και την εξυπηρέτηση πελατών.

Ωρα 15:41 Με το ζόρι κατάφερε να συμπληρώσει ενδεκάδα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στην Καβάλα. Ξεκινούν για τους κυπελλούχους της ΕΠΣ Έβρου οι Μπινόπουλος, Δορουγιδένης, Κούπας, Σωτηράκης, Γκαϊδατζής, Γκουντενούδης, Δεδελούδης, Γεωργαντζόπουλος Καρακασίδης, Γκαβανόζης και Μαρασλής.

Ωρα 15:45  Στο θρακιώτικο ντέρμπι, ο ΠΑΟΚ Κοσμίου θα υποδεχθεί τον Ορφέα Ξάνθης με ενδεκάδα για τον Αϊβάζη τους Δεληγιάννη, Τριάντο, Τζατζανά, Πλασταρά, Δημοσθένους, Ταχτσόγλου, Καρασιούνα, Χατζητουλούση, Αμέτ Ερκάν, Ρουμπιέ και Στοΐνοβιτς.

Ωρα 15:48 Ρούφος, Χακή Τζαμπάζ, Κατρανίτας, Χασάνογλου, Καρκατζάνης, Μαυρόπουλος, Β. Καραγκιόζης, Σουκρήογλου, Αραμπατζής, Γ. Καραγκιόζης και Πασχαλάκης οι έντεκα του Μπάμπη Χατζημεστή για τον Ορφέα Ξάνθης.

Ωρα 15:53 Ο Ορφέας πλέον προετοιμάζεται πρωτίστως για τον τελικό του Κυπέλλου Ξάνθης σε δυο εβδομάδες με την Ασπίδα, η οποία δοκιμάζεται στο Παραλίμνιο σήμερα έχοντας υποβιβαστεί εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Ωρα 15:56 Κασαμπαλής, Σαμαράς, Ζώτος, Νικολούδης, Μερακλής, Νταμπανλής, Σαββόγλου., Χατζαπάς. Δογανίδης, Παπαδόπουλος και Κατσής οι 11 για την Ασπίδα, που την περασμένη εβδομάδα πέτυχε μεγάλη νίκη στην Αλεξανδρούπολη επί του Εθνικού.

Ωρα 15:59 Τέλος, για να κλείσουμε με τις συνθέσεις των ομάδων της Θράκης, ο Άρης Αβάτου υποδέχεται τον Αλέξανδρο Κιλκίς έχοντας στην εκδεκάδα τους Αθανασίου, Παπαδιώτη, Μπουνταγκίδη, Μίλλερ, Κουτσούμπα, Δόντσο, Σαρηγιαννίδη, Γκέκα, Ψεμματά, Κρασσώνη και Σιχλιμοίρη.

Ωρα 16:02 Εναρξη στα παιχνίδια του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής

Ωρα 16:07 Θυμίζουμε ότι την ίδια ώρα διεξάγεται και το Ξάνθη – ΑΕΚ για την Super League, δείτε live την εξέλιξη του αγωνα αυτού με ένα κλικ ΕΔΩ

Ωρα 16:11 Γκολ στο Ανθή Καραγιάννη για την Καβάλα. Σκόρερ ο Γαβριηλίδης που βάζει από νωρίς στο σκορ μπροστά την γηπεδούχο ομάδα απέναντι στην ομάδα έκτακτης ανάγκης των Εβριτών. ΑΟ Καβάλας – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-0

Ωρα 16:14 Γκολ στο Οφρύνιο για τον Πανσερραϊκό. Σκορερ ο Πέτρου στο 12ο λεπτό. Αετός Ορφανού – Πανσερραϊκός 0-1

Ωρα 16:18 Χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο στο πρώτο τέταρτο ΔΑΚ Κομοτηνής, μοιρασμένο το παιχνίδι ανάμεσα σε Κόσμιο και Ορφέα Ξάνθης.

Ωρα 16:22 Χωρίς σκορ και το παιχνίδι στο γηπεδο του ΑΟΞ με τον Αρη Αβατου να είναι πιο δραστηριος, να εχει μια δυο ευκαιρίες αλλα να μην παραβιάζει την εστια του Αλέξανδρου Κιλκίς

Ωρα 16:29 Γκολ στην Κομοτηνή για τον Ορφέα Ξάνθης. Σκόρερ ο Πασχαλάκης με σουτ στο 28ο λεπτό, ανοιγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους. ΠΑΟΚ Κοσμίου – Ορφέας Ξάνθης 0-1

Ωρα 16:32 Στο Ανθή Καραγιάννη της Καβάλας η τοπική ομάδα συνεχίζει να προηγείται και έχει χάσει μοναδικές ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματά της, ανάμεσά τους έχει και δυο δοκάρια.

Ώρα 16:35 Γκολ στην Ξάνθη για τον Άρη Αβάτου.  Σκόρερ ο Δόντσος από πάσα του Σιχλοιμίρη σε φάουλ του Ψεμματά, ανπίγει το σκορ λιγο μετά το ημίωριο για τους Ξανθιώτες. Αρης Αβατου – Αλέξανδρος Κιλκίς 1-0

Ωρα 16:37 Εχει ανοιξει το σκορ και η μεγάλη ομάδα της Ξάνθης, λίγες εκατοντάδες μέτρα πιο μακριά, απέναντι στην ΑΕΚ. Λεπτομέρειες στο live του ThrakiSportS με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 16:39 Γκολ στην Καβάλα για τους γηπεδούχους. Σκόρερ ο Ζερης στο 35′ με σέντρα σουτ. ΑΟ Καβάλα – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 2-0

Ωρα 16:42 Λιγο πριν το τέλος του ημιχρόνου στα ματς, δεν έχουμε ενημέρωση για τα ματς Παραλίμνιο – Ασπίδα Ξάνθης και Σιδηρόκαστρο – Νέστος, όπου μέχρι πριν λίγο δεν είχαμε σκορ.

Ωρα 16:45 Τέλος πρώτου 45λεπτου στην Κομοτηνή. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: ΠΑΟΚ Κοσμίου – Ορφέας Ξάνθης 0-1

Ωρα 16:47 Τέλος πρώτου 45λεπτου στο Ανθη Καραγιάννη. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: ΑΟ Καβάλα – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 2-0

Ωρα 16:48 Τέλος πρώτου 45λεπτου την Ξάνθη. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Αρης Αβατου – Αλέξανδρος Κιλκίς 1-0

Ωρα 16:49 Τελος ημιχρόνου στο Σιδηρόκαστρο, παραμένει στο 0-0 το παιχνίδι και αν παραμείνει έτσι και δεν νικήσει ο Νέστος, η Καβάλα θα στεφθεί από σήμερα πρωταθλήτρια. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Εθνικός Σιδηροκάστρου – Νέστος Χρυσούπολης 0-0

Ωρα 16:51 Μαθαμε αποτέλεσμα ημιχρόνου και στο Παραλίμνιο, δεν υπάρχει σκορ στο παιχνίδι. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Απόλλων Παραλιμνίου – Ασπίδα Ξάνθης 0-0

Ωρα 16:55 Αποτελέσματα ημιχρόνου της 25ης αγωνιστικής:
Απόλλων Παραλιμνίου – Ασπίδα Ξάνθης 0-0
ΠΑΟΚ Κοσμίου – Ορφέας Ξάνθης 0-1
Καβάλα – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 2-0
Εθνικός Σιδηροκάστρου – Νέστος Χρυσούπολης 0-0 
Κεραυνός Πέρνης – ΑΕ Καλαμπακίου  0-1
Αετός Ορφανού – Πανσερραϊκός  0-1
Άρης Αβάτου – Αλέξανδρος Κιλκίς 1-0

Ωρα 16:59 Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ (αν εληγαν ετσι οι αγωνες):
1. ΑΟ Καβάλα 63 (62-8) 
—————————– 
2. Νέστος Χρυσούπολης 60 (46-13) 
—————————– 
3. Πανσερραϊκός 45 (41-23)
4. Απόλλων Παραλιμνίου 40 (31-20)  
5. Αετός Ορφανού 39 (41-31) 
6. Άρης Αβάτου 38 (25-21) 
7. Ορφέας Ξάνθης 36 (28-25)
8. Αλέξανδρος Κιλκίς 36 (26-18)   
9. Κεραυνός Πέρνης 31 (26-25) * 
—————————– 
10. ΑΕ Καλαμπακίου 28 (18-28) 
11. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 21 (22-48) 
12. Ασπίδα Ξάνθης 21 (19-52) 
13. Εθνικός Σιδηροκάστρου 14 (12-49)  
14. ΠΑΟΚ Κοσμίου 13 (20-54)
O Κεραυνός Πέρνης έχει έναν μηδενισμό και -3 βαθμού

Ωρα 17:01 Η βαθμολογία είναι τρία ημίχρονα πριν την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος

Ωρα 17:03 Αν μεινουν ετσι τα αποτελέσματα κλειδώνει σχεδόν ο τίτλος στην Καβάλα, που θα θέλει δυο αποτελέσματα την τελευταία αγωνιστική. Αν χάσει ο Νέστος, θα κριθεί ο τίτλος από σήμερα.

Ωρα 17:05 Παμε σιγα σιγα στην εναρξη των δευτερων ημιχρονων στα σημερινά παιχνίδια (ωστε να παμε σε βαθμολογία μια αγωνιστική πριν το τέλος σε 45 λεπτά από τώρα)

Ωρα 17:09 Επειδή ρωτάτε, αν νικήσει το Καλαμπάκι στην Πέρνη θα έχουμε αγωνία στην τελευταία αγωνιστική, καθώς στο πρωτο γυρο οι δυο ομαδες ηταν ισοπαλες, αρα θα ευνοείται η δραμινή ομάδα.

Ωρα 17:12 Σε ισοβαθμία Καβάλας – Νέστου έχει ο Νέστος το προβάδισμα με μια νίκη και μια ισοπαλία, για αυτό και αν μείνει ισόπαλο το 0-0 στο Σιδηρόκαστρο ο τίτλος δεν κρίνεται μαθηματικά.

Ωρα 17:15 Γκολ στο γηπεδο του ΑΟΞ για τον Άρη Αβάτου. Σκορερ και πάλι ο Δοντσος δέκα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης. Αρης Αβάτυ – Αλέξανδρος Κιλκίς 2-0

Ωρα 17:17 Γκοοοοοοοοοοοοολ ο λαβωμένος Εθνικός Αλεξανδρούπολης στην Καβάλα. Σκόρερ ο Μαρασλής. Μειώνει απέναντι στο θηρίο και δίνει νεο ενδιαφέρον στο ματς. ΑΟ Καβάλα – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 2-1

Ώρα 17:22 Γκολ στο Παραλίμνιο για τον Απόλλωνα. Σκόρερ ο Λιάρας, ανοίγει το σκορ λίγο μετά την συμπλήρωση μιας καθαρής ώρας αγώνα. Απόλλων Παραλιμνίου – Ασπίδα Ξάνθης 1-0

Ωρα 17:25 Γκολ στο Οφρύνιο για τους γηπεδούχους του Αετού. Ισοφαρίζουν τον Πανσερραϊκό με τον Κωνσταντινίδη

Ώρα 17:28 Γκολ στο Παραλίμνιο για τον Απόλλωνα. Δεύτερο τέρμα σε πέντε λεπτά οι γηπεδούχοι. Σκόρερ αυτή τη φορά ο Κουτζαβασίλης. Απόλλων Παραλιμνίου – Ασπίδα Ξάνθης 2-0

Ώρα 17:31 Γκολ και μάλιστα θρακιώτικο για τον Νέστο Χρυσούπολης. Ο Ανδρέας Μκρτσιαν ανοίγει το σκορ στο Σιδηρόκαστρο και δίνει ακόμα πιο έντονο ενδιαφέροντα τα τελευταία λεπτά.

Ωρα 17:32 Γκολ στην Καβάλα. Σκόρερ ο Μαρκοπουλος, δίνει διαφορά ασφαλείας και πάλι στον ΑΟΚ. ΑΟ Καβάλα – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3-1

Ωρα 17:34 Γκολ στο Παραλίμνιο για τον Απόλλωνα. Ο Δέντσας σκόρερ αυτή τη φορά. Κατάρρευση της ομάδας της Ασπίδας στο δεύτερο ημίχρονο. Απόλλων παραλιμνίου – Ασπίδα Ξάνθης 3-0

Ώρα 17:35 Γκολ στην Ξάνθη για τον Άρη Αβάτου. Σκόρερ ο Σιχλοιμίρης ένα τέταρτο πριν το τέλος. Καθαρίζει την μπουγάδα η ομάδα της Ξάνθης. Αρης Αβατου – Αλέξανδρος Κιλκίς 3-0

Ωρα 17:38 Γκολ στο Παραλίμνιο για τον Απόλλωνα. Τεταρτο γκολ για τους γηπεδούχους, χρίζεται σκόρερ και ο Καρυοφύλλης. Απόλλων Παραλιμνίου – Ασπίδα Ξάνθης 4-0

Ωρα 17:41 Λίγο πριν το τέλος τα αποτελέσματα:
Απόλλων Παραλιμνίου – Ασπίδα Ξάνθης 4-0
ΠΑΟΚ Κοσμίου – Ορφέας Ξάνθης 0-1
Καβάλα – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3-1
Εθνικός Σιδηροκάστρου – Νέστος Χρυσούπολης 0-1 
Κεραυνός Πέρνης – ΑΕ Καλαμπακίου  0-1
Αετός Ορφανού – Πανσερραϊκός  1-2
Άρης Αβάτου – Αλέξανδρος Κιλκίς 3-0

Ωρα 17:45 Δευτερο γκολ για τον Νέστο Χρυσούπολης. Και πάλι με τον Μκρτσιαν με πέναλτι. Εθνικός Σιδηροκάστρου – Νέστος Χρυσούπολης 0-2

Ωρα 17:48 Τελος του αγώνα στην Ξάνθη. Τελικό αποτέλεσμα: Αρης Αβάτου – Αλέξανδρος Κιλκίς 3-0

Ωρα 17:49 Τελος του αγώνα και στο Σιδηρόκαστρο. Τελικό αποτέλεσμα: Εθνικός Σιδηροκάστρου – Νέστος Χρυσούπολης 0-2

Ωρα 17:51 Γκολ σωτηριας του Κεραυνού Πέρνης στις καθυστερήσεις απεναντι στο Καλαμπάκι. Το πέτυχε ο Μπαντάνης, οριστικά παραμένει στην κατηγορία η ομάδα του Δήμου Νέστου, υποβιβάζεται η Δραμινή ομάδα. Τελικό αποτέλεσμα: Κεραυνός Πέρνης – ΑΕ Καλαμπακίου 1-1

Ωρα 17:53 Τελος του αγωνα και στην Κομοτηνη. Με το γκολ του Πασχαλάκη επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι. Τελικό αποτέλεσμα: ΠΑΟΚ Κοσμίου – Ορφέας Ξάνθης 0-1

Ωρα 17:55 Τελος του αγωνα στο Παραλιμνιο. Κατέρρευσε στο δευτερο ημίχρονο η Ασπίδα. Τελικό αποτέλεσμα: Απόλλων Παραλιμνίου – Ασπίδα Ξάνθης 4-0

Ωρα 17:57 Τελος του αγωνα και στην Καβάλα. Σταθηκε στο υψος του ο Εθνικός που πήγε σε ακομα ενα ματς με συνθεση αναγκης. Τελικό αποτέλεσμα: ΑΟ καβάλα – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3-1

Ωρα 17:59 Συνοπτικά αποτελέσματα και βαθμολογία και πρόγραμμα τελευταίας αγωνιστικής με ένα κλικ ΕΔΩ.