Γ’ Εθνική: Τελειώνει το μαρτύριο για τους Θρακιώτες, ενδιαφέρον σε Χρυσούπολη και Καβάλα (16:00, LIVE ThrakiSportS)

Με τους αγώνες της 25ης αγωνιστικής και προτελευταίας αγωνιστικής θα συνεχιστεί ο 1ος όμιλος της Γ’ Εθνικής, όπου έχουμε σημαντικές αναμετρήσεις για την κορυφη αλλά και την ουρά της βαθμολογίας.

Σημαντικότερος αγώνας της αγωνιστικής αυτός στην Χρυσούπολη όπου ο Κεραυνός Πέρνης (31 βαθμοι) υποδέχεται το Καλαμπάκι (25 βαθμοί) και με ισοπαλία εξασφαλίζει και μαθηματικά την σωτηρία του

Η πρωτοπόρος Καβάλα (60 βαθμοί) υποδέχεται τον υποβιβασμένο από την προηγούμενη αγωνιστική Εθνικό Αλεξανδρούπολης (21 βαθμοί) που πιθανότατα θα παραταχθεί στο Ανθη Καραγιάννη πιθανώς και πάλι με μια εντεκάδα και με την νικη της σε αυτό τον αγώνα και με την επίσης υποβιβασμένη Καβαλα την επόμενη αγωνιστική κατακτα το πρωτάθλημα.

Ο Νέστος Χρυσούπολης (59 βαθμοι) αντιμετωπίζει στο Σοδηρόκαστρο τον ουραγλο Εθνικό (13 βαθμοί) μαι με νίκη θα ελπίζει στο θαύμα αν και ο προπονητής Κυριακος Κετσιεμενίδης με παραδέχτηκε πως το πρωτάθλημα χάθηκε.

Οι Θρακιώτικες ομάδες περιμενουν υτην λήξη του πρωταθλήματος, που φετος ήταν απογοητευτικό, από άποψη θεάματος, ενδιαφεροντος και περίεργων αγώνων με εκπληκτικές ανατροπές, που σκόραραν ακομα και οι τερματοφύλακες.

Στο Θρακιώτικο ντερμπι το υποβιβασμένο και τελευταίο Κοσμιο (13 βαθμοι) στον προτελευταιο του αγωνα στο ΔΑΚ Κομοτηνής, φιλοξενει τον Ορφέα Ξανθης (33 βαθμούς) με τις δυο ομάδες απελευθερωμένες από το αγχος να θέλουν να να παρουν την νικη για το γόητρο και να βελτιώσουν τις θεσεις τους.

Ο Αρης Αβάτου (35 βαθμοί) που στην μετα-Μαραντά εποχή με εξαίρεση τον αγώνα με τον Νεστο Χρυσούπολης βρισκεται σε μέτρια κατάσταση υποδέχεται τον Αλεξανδρο Κιλκίς (36 βαθμοι) του Νικου Κατασβάκη και θέλει την νικη ώστε να τερματλισει στην πρωτη εξάδα και να κατακτησει τον ατυπο τιτλο του πρωταθλητή της Θρακης. Τέλος η Ασπίδα Ξάνθης (20 βαθμοι) αφού εκλεισε το σπίτι του Εθνικου Αλεξανδρούπολης, με αρκετές απουσίες θα κάνει ένα ταξίδι στο Παραλίμνιο κοντρα στον Απόλλωνα με στόχο ένα θετικό αποτελεσμα ώστε να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής:
Άρης Αβάτου – Αλέξανδρος Κιλκίς, Απόλλων Παραλιμνίου – Ασπίδα Ξάνθης
ΠΑΟ Κοσμίου – Ορφέας Ξάνθης, Καβάλα – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Αετός Ορφανού – Πανσερραϊκός, Εθνικός Σιδηροκάστρου – Νέστος Χρυσούπολης και Κεραυνός Πέρνης – Α.Ε. Καλαμπακίου

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ 25ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ