Γ’ Εθνική: Πέρασε από το ΔΑΚ Κομοτηνής ο Ορφέας Ξάνθης με επαγγελματική νίκη επί του ΠΑΟΚ Κοσμίου

Με ένα γκολ του Πασχαλάκη με ατομική προσπάθεια και σουτ λίγο πριν την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Ορφέας Ξάνθης πέτυχε επαγγελματική νίκη επί του ΠΑΟΚ Κοσμίου στο ΔΑΚ Κομοτηνής, σε αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι.

Η μεν ομάδα της Ροδόπης έχει ήδη υποβιβαστει εδώ και αρκετές εβδομάδες, ενώ ο Ορφέα Ξάνθης έχει εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία και προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης με την Ασπίδα το μεθεπόμενο Σάββατο (20/4).

Από εκεί και πέρα, πέραν του τέρματος του Πασχαλάκη, είχαμε ένα μέτριο παιχνίδι. Ένα λεπτό πριν το γκολ είχε χάσει άλλη μεγάλη ευκαιρία ο ίδιος παίκτης να ανοίξει το σκορ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, όπως και του σουτ του Τζατζανά στο 41′ με το οποίο επιχείρησε να ισοφαρίσει το Κόσμιο.

Στο δεύτερο ημίχρονο την πρώτη φάση την είχε στο 55′ ο Ρουμπιές με σουτ που έφυγε άουτ, στο 60′ ο Μαυρόπουλος σούταρε επίσης άουτ, ίδια κατάληξη και στο σουτ του Αμετ Ερκάν στο 65′ ενώ στο 68′ σε σουτ Ρουμπιέ η μπάλα πήγε στην αγκαλιά τερματοφύλακα.

Στο 80′ είχαμε σουτ του Γιάννη Καραγκιόζη που έδιωξε ο Δεληγιάννης, στο 81′ σουτ Πασχαλάκη που έφυγε άουτ ενώ, τέλος, στο 88′ αποβλήθηκε ο Καρασιούνας αφήντας με 10 την ομάδα της Ροδόπης στο φινάλε.

Διαιτητής ο Τσιλίκας με βοηθούς τους Βερνέζη και Κουκουμπή από ΕΠΣ Καβάλας.

ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ (Σάββας Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Τριάντος, Τζατζανάς (77′ Λάσκαρης), Πλασταράς, Δημοσθένους (49′ Βούλγαρης), Ταχτσόγλου, Καρασιούνας, Χατζητουλούσης, Αμέτ Ερκάν, Ρουμπιές, Στόϊνοβιτς.
ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Μπάμπης Χατζημεστής): Ρούφος, Τζαμπάζ Χαλήλ Χακή (84′ Καλλίδης), Κατρανίτσας, Χασάνογλου Φεϊζή, Καρκατσάνης (69′ Ζυγκολάρι), Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β, Σουκρήογλου Σουκρή (40′ Χίντ Ιμέρ), Αραμπατζής (46′ Ξαντινίδης), Καραγκιόζης Γ, Πασχαλάκης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ