Γ’ Εθνική: Με πρωταγωνιστή τον Δόντσο ιδανικό φινάλε για τον Άρη επί του Αλέξανδρου στο γήπεδο του ΑΟΞ

Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη Αβάτου που μετά από τις ήττες σε Σιδηρόκαστρο και Οφρύνιο νίκησε με 3-0 του Αλέξανδρου Κιλκίς στο τελευταίο του παιχνίδι στο γήπςεδο του ΑΟΞ.

Οι γηπεδούχοι ήταν αρκετά αποτελεσματικοί στο σκοράρισμα σε αντίθεση με προηγούμενα παιχνίδια και αφού απείλησαν στο 10′ με την κεφαλιά του Σαρηγιαννίδη που πέρασε άουτ και στο 19′ με το σουτ του Κρασώνη στο 31′ μετά από το φάουλ του Ψεμματά, ο Σιχλιμοίρης έστρωσε στον Δόντσο που με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 52′ ο Κρασώνης δεν μονος να στειλει την μπαλα στα διχτυα σημαδευοντας το Ζάικο, αλλα στο 55′ έγινε το 2-0 από σουτ του Ψεμματά με τον Δόντσο με τακουνάκι να διπλασιαζει τα τέρματα του και της ομάδας του. Το 3-0 εκανε στο 75′ ο Σιχλιμοίρης με ωραιο ψηλοκρεμαστο πλασε.

Φιναλε για τον Άρη Αβάτου στην Δράμα με την απογοητευμένη και υποβιβασμένη ΑΕ Καλαμπακίου που ισοφαριστηκε στο φινάλε από την Πέρνη.

Διαιτητές του αγώνα ήταν ο Στρατούδης απο την ΕΠΣ Έβρου και οι Δημητριάδης, Καρακασίδης από την ΕΠΣ Θράκης.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Ξανθόπουλος): Αθανασίου, Παπαδιώτης, Μπουνταγκίδης, Μίλλερ, Κουτσούμπας, Δόντσος, Σαρηγιαννίδης, Ψεμματάς, Γκέκας, Κρασώνης (83′ Κριεζής), Σιχλιμοίρης (75′ Μπουλούτ)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Κατσαβακης): Ζάικος, Μπουλγκουρίδης, Βασιλειάδης, Κάργας, Τσαταλμπασίδης, Σερταρίδης, Αϊδονίδης (46′ Καραγιάννης), Βόσδου, Σαλπιγγίδης, Προβατίδης, Κέρτουκα (71′ Σαββόπουλος)