Γ’ Εθνική: Άντεξε μια ώρα αλλά κατέρρευσε στα τελευταία 30 λεπτά η Ασπίδα Ξάνθης στο Παραλίμνιο

Η Ασπίδα Ξάνθης κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνά της μέχρι και το 60ο λεπτό της αναμέτρησης με τον περσινό πρωταθλητή Απόλλωνα Παραλιμνίου στις Σέρρες, ωστόσο μετά κατέρρευσε και γνώρισε την συντριβή.

Η έμπειρη ομάδα του Απόλλωνα από την στιγμή που ξεκλείδωσε την άμυνά των ξανθιωτών, σκόραρε ανά… τετράλεπτο επικρατώντας τελικά με 4-0 σε παιχνίδι που πάντως ήταν αδιάφορο βαθμολογικά, αφού η μεν Ασπίδα έχει υποβιβαστεί, ο δεν Απόλλων δεν κινδυνεύει αλλά δεν διεκδικεί και κάτι καλύτερο.

Ο Λιάρας στο 61’ φρόντισε να «ξεκλειδώσει» την άμυνα της Ασπίδας ανοίγοντας το σκορ με σουτ και να απλοποιήσει τα πράγματα για την ομάδα του. Πέντε λεπτά αργότερα ο Κουτζαβασίλης με κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Τάκα έκανε το 2-0 και ακολούθησαν άλλα δύο τέρματα για την ομάδα του Δημητρίου ως το φινάλε. Στο 72’ ο Δέντσας με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βασίλης Καρυοφύλλης διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Η ομάδα του Παύλου Δημητρίου βρίσκεται, πλέον, μόνη της στην 4η θέση της βαθμολογίας ενώ η Ασπίδα Ξάνθης παρέμεινε 12η με 20 βαθμούς, έναν κάτω από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και περιμένει την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της να υποδεχθεί την Καβάλα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Δημητρίου): Γουναρίδης, Τριανταφύλλου Δ., Τάκας, Κουτζαβασίλης, Μερεσιώτης, Δέντσας, Λιάρας (80’ Γκόλιας), Καρυοφύλλης Β., Ζιγκερίδης (62’ Καρυοφύλλης Ι.), Μουτεσίδης (71’ Μεταλλίδης), Τσαούσης (46’ Ντιαλό).
ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Σαμαράς): Κασάμπαλης, Σαμαράς, Ζώτος, Νικολούδης, Μερακλής, Νταμπανλής, Σαββόγλου Ρ., Χατζαπάς, Δογανίδης, Παπαδόπουλος, Κατσής.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 25ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ, ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ