ΕΣΠΕΘΡ: Νίκησαν τον Εθνικό στον άτυπο τελικό και στέφθηκαν πρωταθλητές μέσα στην Αλεξανδρούπολη οι παίδες του ΑΟ Ορεστιάδας

Μία ημέρα μετά την κατάκτηση και του Πρωταθλήματος Παμπαίδων, ο ΑΟ Ορεστιάδας στέφθηκε πρωταθλητής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στους Παίδες και μάλιστα με εμφατική νίκη μέσα στην Αλεξανδρούπολη επί του Εθνικού.

Στο κλειστό του Μαϊστρου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο άτυπος τελικός του Πρωταθλήματος Παίδων, με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης να χρειάζεται καθαρή νίκη για να στεφθεί πρωταθλητής και τον ΑΟΟ να αναζητά μόλις δυο σετ.

Μετά την αναμέτρηση των παμπαιδικών ομάδων των δυο συλλόγων (πολλοι παίδες μετέχουν στις συνθέσεις και των παμπαίδων), όπου ο Εθνικός νίκησε αλλά σε αδιάφορο βαθμολογικά ματς αφου είχε κατακτήσει ήδη από το Σάββατο τον τίτλο η Ορεστιάδα, ξεκίνησε ο τελικός όπου οι πράσινοι του Βορείου Έβρου αποδείχθηκε ότι ήταν καλύτεροι.

Με εμφατική νίκη επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 3-1 σετ ο ΑΟ Ορεστιάδας στέφθηκε πρωταθλητής ΕΣΠΕΘΡ και στους Παίδες, κάνοντας ένα εντυπωσιακό τρεμπλ στα αναπτυξιακά φέτος, αφού υπενθυμίζεται ότι ήταν πρωταθλητής και στους Εφήβους αλλά και στους Παμπαίδες, όπως προαναφέρθηκε.

Ο ΑΟ Ορεστιάδας διαδέχεται στον θρόνο τον Έβρο Σουφλίου και θα εκπροσωπήσει την ΑΜ-Θ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, εκεί όπου πέρυσι ο Έβρος Σουφλίου είχε μάλιστα αναδειχθεί Πρωταθλητής Ελλάδος!!!