Volley League: 6+1 tips για το δεύτερο μπαράζ παραμονής ανάμεσα σε ΑΕ Κομοτηνής και Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Στην Κομοτηνή μεταφέρονται οι μονομαχίες των δύο ομάδων της Θράκης για την παραμονή στη Volley League.

O ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής παίζει κόντρα στον ΜΓΣ Εθνικό Αλεξανδρούπολης σε ένα ματς χωρίς γυρισμό, αφού ενδεχόμενη ήττα των Κομοτηναίων θα έχει πιθανότατα μη αναστρέψιμα αποτελέσματα.

Όπως πριν από κάθε επίσημο ματς, το ThrakiSportS παρουσιάζει 6+1 tips για αυτήν την αναμέτρηση:

1. Ο αγώνας φέρνει για τρίτη φορά σε οκτώ μέρες αντιμέτωπες τις δυο ομάδες, οι οποίες θα αναμετρηθούν τουλάχιστον μια ακομα την Τετάρτη στην Αλεξανδρούπολη. Με νίκη ο Εθνικός σφιχταγκαλιάζει την παραμονή στη Volley League.

2. Ο ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής θα αγωνιστεί για ακόμα μια φορά χωρίς τον Χριστόφα που λόγω τραυματισμού θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν ενώ και ο Φερέλ ακολουθεί ειδική θεραπεία για να είναι έτοιμος. Εχει σημαντικές απώλειες στα πιο κρίσιμα ματς.

3.«Θα τα παίξουμε όλα για όλα για να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας για παραμονή. Δεν φτάνει μόνο η θέληση κάποιες φορές αλλά παίζουν ρόλο και κάποιοι άλλοι παράγοντες που είναι απρόβλεποι όπως οι δύο ατυχίες που είχαμε με τους κεντρικούς μας. Θέλουμε να κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε τη νίκη που θα μας τονώσει το ηθικό και την ψυχολογία και θα μας δώσει ώθηση για την συνέχεια. Δεν θέλουμε να είναι ο τελευταίος αγώνας στην έδρα μας αλλά να επιστρέψουμε και πάλι εδώ για την παραμονή μας», δήλωσε ο προπονητής της Κομοτηνής Ηλίας Κρεούζης.

4. O Eθνικός Αλεξανδρούπολης δεν θέλει υπερασπιστεί μόνο την έδρα του αλλά και το αήττητο του με την έτερη ομάδα της Θράκης ώστε να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα την περιπέτεια των πλέι άουτ. Εκτός από την ικανοποίηση της πρώτης νίκης, την Τετάρτη στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», στον Εθνικό υπάρχει ικανοποίηση για την πολύ καλή απόδοση του Κωνσταντίνου Νικολακάκη, ο οποίος όχι μόνο έδειξε έτοιμος αλλά έβγαλε πάθος και ηγετικό χαρακτήρα καλύπτοντας το κενό του τραυματία Μπενκγολέα ο οποίος μόνο εάν χρειαστεί θα επιστρατευτεί στην Κομοτηνή.

5. «Αλλες εποχές με 16 βαθμούς και την 9η θέση κάποιοι θα πανηγύριζαν αλλά με τα νέα δεδομένα προσπαθούμε να αποδεικνύουμε κάθε φορά πως αξίζουμε να είμαστε στην κατηγορία. Κάναμε μία νίκη αλλά οι ισορροπίες είναι εύθραστες. Δεν πρέπει να δώσουμε δικαίωμα στους αντιπάλους μας να πιστέψουν στην ανατροπή των δεδομένων», ειπε ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης

6. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης σε τρεις εφετινές αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα έχει ισάριθμες νίκες με 3-0 σετ που σημαίνει πως έχει πάρει τον «αέρα» της ΑΕ Κομοτηνής. Η τελευταία έχει να επιδείξει μόνο την επικράτηση στο Λιγκ Καπ, αλλά τότε όλα πήγαιναν περίφημα στους Κομοτηναίους, μετά άρχισε η κατάρρευση.

7. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:00, θα έχει διαιτητές τους Παπαδογούλα και Θεμελή, ενώ θα υπάρχει απευθείας κάλυψή της πόντο προς πόντο από το ThrakiSportS. Σήμερα διεξάγονται και τα τέσσερα δεύτερα παιχνίδια των πλέι οφ, αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές με ένα κλικ ΕΔΩ.