Γ’ Εθνική: Με το ζόρι εντεκάδα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στην Καβάλα

Μαρτύριο θα είναι οι τελευταίες δυο αγωνιστικές για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Η ομάδα παρά τα θετικά αποτελέσματα του τελευταίου μηνός και την κατάκτηση του κυπέλλου άδειασε ψυχολογικά και μετά και την ήττα με την Ασπίδα Ξάνθης που την οδήγησε στον μαθηματικό της υποβιβασμό εαν δεν αλλάξει κάτι δραματικά οδηγείται σε διάλυση.

Σε δύσκολη και θεση και ο «δάσκαλος» Γιώργος Διγκας που μετά από χρόνια στους πάγκους πρώτη φορά αντιμετωπίζει το φαινόμενο νη συμπλήρωσης 18αδας αρχικά και στην συνεχεια ακομα και 11αδας, κάτι που συνεβη και στον αγωνα στο Παραλίμνιο παρά την μεγάλη νίκη των Εβριτών.

Έτσι και στον αγώνα της προτελευταίας αγωνιστικής με την πρωτοπόρο Καβαλα στο «Ανθη Καραγιάννη» είναι άγνωστο ποιοι θα μπουνε στο λεωφορείο έξω από το Μαρακανά. Η ομάδα αποτελείται από 15 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους 3 τερματοφυλακες και αρκετοί τραυματίες, με αποτέλεσμα στον τελευταίο αγωνα με την Ασπίδα, οπως και στο Παραλίμνιο οι 11 που ξεκίνησαν να τελειώνουν και τον αγώνα.

Το μόνο που δεν έγινε μέχρι τώρα είναι φορέσουν την φανέλα και να αγωνιστούν η ψυχή της ομάδας ο φροντιστής Δημήτρης Παναγιωτιδης, και ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Δίγκας και να θυμηθεί τα χρόνια του ως ποδοσφαιριστής σε Πανθρακικό, Αχαρναικό, Εθνικό και ΑΕΚ.

Οι 13 που εκτός απροόπτου θα ταξιδέψουν για Καβαλα είναι οι Μπινόπουλος, Μπαμπλής, Βογιατζής, Δορουγιδένης, Γκαϊδατζής, Σωτηράκης, Κούπας, Δεδελούδης, Γεωργαντζόπουλος, Καρακασίδης, Γκαβανόζης, Μαρασλής και Γκουντενούδης. Θα απουσιάσουν οι Λυμπέρης και Λίτσιος.