Super League: Ξεπέρασε Μπάγεβιτς ο Ραζβάν Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ μετά την επικράτηση επί της Ξάνθης στα Πηγάδια, πήρε την Τετάρτη τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης και έκανε καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με την επικράτηση κόντρα στους Αρκάδες, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έφτασε τις 64 ως τεχνικός του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να ξεπεράσει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, που μέχρι πρότινος κατείχε τη δεύτερη θέση.

Ωστόσο, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έφτασε τις 64 νίκες σε 86 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε 63 σε 117 παιχνίδια, κάτι που σημαίνει πως χρειάστηκε 31 παιχνίδια λιγότερα.

Στην κορυφή της λίστας για τον ΠΑΟΚ παραμένει ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος έχει 120 νίκες σε 213 αναμετρήσεις. Την ίδια ώρα όμως, ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου κατάφερε να φτάσει τον ομοσπονδιακό τεχνικό στις νίκες των ασπρόμαυρων στο θεσμό του Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα ο Λουτσέσκου μετράει 15 νίκες σε 18 παιχνίδια, ενώ ο Έλληνας τεχνικός είχε 15 σε 33 αναμετρήσεις. Στη κορυφή της λίστας για το θεσμό του Κυπέλλου παραμένει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε 21 νίκες σε 28 παιχνίδια.